Meddig öltöztetitek anorákba?
Kb. hány fokig öltöztetitek anorákba a babát? Mikortól elég rétegesen felöltöztetni és jól betakarni?
Arra gondolok, hogy ha pl. bemegyünk boltba sokkal egyszerűbb csak kitakarni, hogy ne melegedjen be, mint levenni róla az anorákot.
Persze még nem most akarom levenni róla, de mégis szerintetek meddig kell rá? (5 hónapos)
Szia!
Ha vásárolni megyünk én 10 fok körül már nem adok rá anorákot, inkább pulcsi, kabát, takaró, mert tényleg egyszerűbb a vásárlásnál. Ha lemegyünk sétálni még egy darabig marad a zsák, mert azért, ha fekszik, alszik, hamarabb lehül. Majd, ha észreveszem, hogy izzad vagy túl meleg, ha levetkőztetem, akkor legközelebb már nem azt adom rá, inkább több takaró, hogy le lehessen venni róla.
Szintén 5 hós a kisláynom.
Minden jót!
Körülbelül úgy kell felöltöztetni, mint ahogy te magad is felöltöznél, ha egy hosszabb úton utaznál egy nyitott kocsiban. Például képzeld el, hogy egy szánon, vagy szekéren utazol, ahol nem tudsz mozogni. :-) Ezt most komolyan mondom! Ennél jobban nem kell túlöltöztetni a babát sem.
Fokot nem tudok neked írni, de én mindig így csinálom, hogy elképzelem, fáznék-e abban a ruhában egy babakocsiban, ülve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!