Igazi régi MAGYAR fiú illetve lány neveket tudtok mondani?
olyan idegesítő,hogy a google csupa Brazil neveket dob ki a magyar nevekre.
Mióta Magyar név az Alonso vagy a Alehnadro.
De a Lakatos Nintendó az nagyon durva.NINTENDÓ.
Vagy az,hogy az Alekosz név már az ajánlott nevek között van az már beteges.Mind1.Tud valaki egy igazi jó Magyar nevet mondani?
Fiúnevek: Keve, Kende, Botond, Hunor...és amiket ellőttem már felsoroltak.
Lánynevek: ez nekem nehezebben megy,de Emőke, Lelle, Hajna ősi magyar lánynevek.
Szia!
Én egy fiúnevet tudok tutira ajánlani, ami nekem nagyon tetszik: András.
Ezek tényleg jó Magyar nevek.
Köszi a sok választ.
Nagyon szép nevek.
fiú:Kenéz (herceget jelent)
lány:Zselyke
Ugy birom ezt a "mindenkeppen magyar nevet a gyereknek" csak epp nem is magyar nev az a nev.
Jo pelda erre a 05.07 23:15-os valaszolo aki felsorolt 11 nevet es ezek kozott ketto magyar nev volt az Emese es a Jolan.
En nem magyar nevet adtam a gyerekemnek de osi german nev mivel felig nemet vagyok (Erik Tibor a neve). Es orulok,hogy ez lett a neve. Nem attol lesz magyar valaki,hogy osmagyar nevet ad a gyerekenek.
Foleg a fent emlitett pelda alapjan a tarsasag egy resze nincs kepbe azzal,hogy melyik nev magyar es melyik nem az.
Szerintem senkit sem tamadtam le!
Kijavitottam!!!
De tudod,hogy mibol van elegem? Ezen az oldalon nagyon megy azoknak a lenezese akik nem magyar nevet adnak a gyerekeiknek. Es aztan kiderul,hogy ilyen nevet mint a Maria, Eva vagy Istvan magyar nevnek gondolnak. Engem csak ez zavar pedig nincs bajom azzal,hogy vki magyar nevet ad a gyerekenek. Logikus,hogy magyar ember szeretne magyar nevet adni a gyerekenek de akkor az TENYLEG magyar nev legyen.
Kulonben valaszolok a kerdesre csak,hogy orulj neki rendben?
Koppany,, Csanad,Csege, Etele, Vajk, Nandor, Zimany, Zolta
Kincso, Eniko, Villo, Viola, Napsugar, Biborka,Hajnalka,Helka,
Elozo vagyok.
Kulonben az egyik kedvenc lany nevem a Viola de mivel igy hivjak a ferjem exbaratnojet ezert sajnos nem lesz ez a lanyunk neve.
Fiu nevek kozul meg tetszik nagyon a Zolta es a Zalan is de sajnos a paromnak egyik sem tetszik.
Kerdezo:
Figyelmedbe ajanlom ezt az oldalt. Bar eleg nehezen hiszem el,hogy ha magyar nevet irtal be a keresobe nem dobta ki.
Itt aztan temerdek magyar nevet talalsz.
Jo valogatast!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!