Mitől lehet, hogy a babám evés után az egészet visszabukja?
Nem lehet az h mohó és túl eszi magát és kijön neki a felessleg? Mi is sokáig így voltunk most már csak néha fordul elő. De még kisebb volt nálunk is naponta volt ilyen.
Ja és anyatejes.
4 hós baba anyukája
Szia,
Egy darabig nem probléma a bukás, azért nézesd meg a védőnővel, nehogy refluxos legyen a pici.
Minél előbb "kiderül" annál kisebb baj lesz.
Sok boldogságot a picihez:)
Én mindig " utántöltöttem" - azt már nem bukta vissza. Ameddig jól érzi magát a baba, fejlődik, nő a súlya nincs gond. Úgyis hangoskodik ha éhes. Nem kell túldramatizálni.
Szép bőr, hurkák, pirospozsgás mosolygós arc akkor semmi gond nincs akármennyit bukik. Jó babázást.
A gyarapodásával nincs gond :) A védőnő szerint még túlzás is. 3 hónaposan megduplázta a születési súlyát.
Nem aggódok igazából emiatt a nagy buki miatt, mert túl sokszor nem fordult még elő, csak kíváncsi voltam, másoknál is van-e ilyen.
Köszi lányok! Jó babázást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!