Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Le "gyagyáztam" a gyerekem...

Le "gyagyáztam" a gyerekem anyumnak a telefonba, most ez olyan nagy bűn?

Figyelt kérdés
Reggel kétségbeesve hivtam fel az anyumat,hogyv ha tud jönni segiteni jöhet hamarabb is,és azzal kezdetem a mondatot hogy a 2 évesem tiszta gyagya ma.Erre elkezdett kiosztani hogy nem kiiváncsi rám ha igy beszélek.Én meg amugy is nagyon morci voltam(nem alszunk mostanság,és a két éves tényleg nagyon hisztis mostanában,plusz van rajta kivül egy 8 hónaposom is) ugyhogy azt mondtam anyumnak hogy akkor "ba....d meg" és leraktam a telefont.Tudom hogy nem igy kellett volna reagálnom,de nagyon kivoltam már akadva amugy is,fáradt vagyok.
2011. máj. 7. 09:04
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Nem, anyukád túlérzékeny.A gyagyát gondolom olyan aranyosan mondtad, nyilván nem gúnyolódva.Ezek szerint nem értette.Ilyen aprócska sértődések mindenhol előfordulnak.Talán a b...d meg nem kellett volna, mert azon már meg is sértődhetett.De anyukád meg megérthetné, hogy nem olyan könnyű az élet két kicsivel.Lehet, most kezdődik a dac korszak.Rosszul sikerült ez a telefon, de majd megbékél.
2011. máj. 7. 09:08
 2/15 kisnita ***** válasza:
53%
Ingerült, feszült és GYAGYA voltál, de van ilyen. Hívd fel telefonon anyukádat és kérj bocsánatot! Biztos, hogy el fog menni segíteni.
2011. máj. 7. 09:09
 3/15 anonim ***** válasza:
48%
akkor sem mondok ilyet az anyámnak hogy b_ssza meg. A te anyád, neked Kellene ismerned őt hogy mi az amit még lehet mondani neki és mi az amit nem -legyagyázás- . A b_zd meg utan meg végképp nem lesz kiváncsi rád. Ügyes.
2011. máj. 7. 09:10
 4/15 anonim ***** válasza:

Én azt hiszem, mindketten túl reagáltátok! Anyud is, mert a gyagyázás nem annyira csúnya, mondhatál volna rosszabbat is rá! És Te is azért, mert nem kellett volna így lecsapni a telefont! Én elhiszem, hogy fáradt vagy, de nem érdemlik meg a szeretteid, hogy rajtuk töltsd ki a fáradságot!

Szerintem hívd fel anyudat és beszéld meg, főleg miután rá vagy szorulva a segítségére, hogy egy picit pihenj!

Amúgy én szoktam cifrábbakat is mondani az én 13 hósomra, de ilyenkor anyukám mindig megkérdezi, hogy miért mondom ezt az ő drága unokájára! :o)

2011. máj. 7. 09:12
 5/15 anonim ***** válasza:
15%
Ilyet semmilyen körülmények között nem mondanék gyerekre! Senkiére!!!
2011. máj. 7. 09:16
 6/15 anonim ***** válasza:
45%
kriszta tiszta GYAGYA mert vizes az agya....
2011. máj. 7. 09:30
 7/15 anonim ***** válasza:
Dehogy bűn!Van amikor az enyémek is ilyenek.Vagy:zizik.Én azt szoktam mondani!Különben hasonló temperamentumúak lehetünk,igaz,én azt nem mondtam volna,hogy b*zd meg-csak valami lightosabb dolgot-ám simán ráraktam volna a telefont.Sajnos az én anyukám sem tudja kezelni ezeket a helyzeteket,és ahelyett,hogy tompítaná a dolgokat,mindig szítja a tüzet.
2011. máj. 7. 09:32
 8/15 A kérdező kommentje:

Mármint azt nem mondanád gyerekre hogy gyagya?Tényleg nem rosszból mondtam,de már nagyon kiakasztó,és szerintem ez nem olyan csúnya...na mindegy.Amúgy mennyi idős gyereked van?

Köszi a többieknek is a választ,egyenlőre nem hivtam fel anyumat,nem akarok magyarázkodni,sem bocsánatot kérni most,örülök hogy végre megynyugodtam.

2011. máj. 7. 09:39
 9/15 A kérdező kommentje:
Én sem akartam,meg nem is szoktam azt mondani neki hogy ba....meg,de olyan kiakasztó igy hosszutávon,hogy bármi bajom van,bármennyire kiakasztó a gyerek,mindig én vagyok szerinte a hibás,még a dackorszakról is én tehetek,azért mert ha ő a gyerekkel van heti 1-2 órát nála nem hisztis....persze,mert őneki nem kell mellette főzni,mosni,takaritani,még egy gyereket ellátni,és ha sétálni vannak is csak arra mennek amerre a gyerek akar.Én ezt hétközben nem tudom megtenni még egy gyerekkel a nyakamon rajta kivül.
2011. máj. 7. 09:50
 10/15 anonim ***** válasza:

hát szereintem meg igenis hívd fel.

attól hogy rossz napod van és ilyen anyukád hangulata most

attól még az anyukád.

tisztelned kell őt. legalább annyit mondj hogy:

ne haragudj anyu de feszült vagyok ha van kedved gyere.

vagy ilyesmi,..

amúgy meg a te anyukád te ismered !

de egy bocsánat kérés mert csúnyát mondtál neki

illenék akármilyen feszült vagy és akármilyen is anyukád..

szerintem !

2011. máj. 7. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!