Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van olyan babakocsi, amelyik...

Van olyan babakocsi, amelyik olyan, mint a Quinny Buzz ( nagy kerekek 3vagy 4, két oldalról feltehető sportrész, )?

Figyelt kérdés

Tudtok ilyet esetleg? Van egy rohangálós kocsim (Bertoni Omega 3), de kellene egy masszívabb, ami jó esetleg hosszabb sétákra, mert itt nálunk vannak nagyon rossz terepek is... Ja, és nem horror áron! Használt is lehet!

Coletto Aveót néztem, de az nem 2 oldalas...

2011. máj. 6. 15:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Coletto Austin 3, de szerintem azt csak szettben árulják. Legalábbis én eddig még csak úgy láttam.
2011. máj. 6. 15:38
 2/5 anonim ***** válasza:
Espiro Vector 4. Nekünk ilyen van, szuper!!! Használtan már lehet kapni egész jó áron is, nézd meg az expressz.hu-t.
2011. máj. 6. 18:02
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekünk is Espiro vector 4 van. mi is imádjuk!!!! Csak ajánlani tudom!
2011. máj. 8. 11:31
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Espiro Vectort megnéztem, de érdekes módon, annyi az ára, mint a Buzz-nak! Azt hittem, használtam kapok olcsóbban is. Ráadásul csak szettben adják, külön a sportrészt senki... Pedig nekünk már nem kellene se a mózes se a hordozó...

Esetleg még ötlet?

2011. máj. 8. 18:31
 5/5 anonim ***** válasza:

utáltam, 2 hét után eladtam.

A kerekei annyira puhák, hogy minden kavics belement, a kosara pedig nekem kicsi

2012. júl. 23. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!