Én az zöldet vettem meg fiamnak az előző kuponnal (valamikor egy éve).
Nekem is jobban tetszett ez a szín, de élőben nagyon-nagyon csajosnak mutat! Bár a másik felével talán elfogadhatóbb, mert annak egyszerű krém színű az alapja, és csak a zsiráf csíkos. Legalábbis a zöldnél így van! Ilyen:
Még annyit a plédről, hogy annyira nem váltotta be a hozzá fűzött reményeimet. Néhány mosás után megbolyhosodott, meg olyan kemény hatása van. Nem olyan igazi pihe-puha pléd. Ma már inkább csak árnyékolónak használjuk. Nem érte meg az árát, ebből pénzből sokkal különb plédeket tudtam volna venni, akár 2-őt is.
14:39 vagyok
Így már értem! Nem vagy bugyuta egyáltalán! Inkább aranyos! :)
Ilyen "feltételekkel" szerintem én is megvenném! :)
Megvenném,klassz színe van,jobb mint a zöld.Szerintem az még jobban elütne a babakocsitól.Hajrá narancssárga :-)
22hós fiú anyuja
Nem értem, miért kellett ennyire lepontozni, semmi bántót nem írtam, csak azt, hogy ÉN inkább a másik színűt venném meg / én írtam, hogy varrtam neki.
Nem rossz a narancssárga, de nekem soknak tűnne szintén narancssárga babakocsiba. Mondom: NEKEM.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!