Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Megvennéd kisfiúnak?

Megvennéd kisfiúnak?

Figyelt kérdés

[link]

Narancssárga babakocsihoz kellene.

2011. máj. 6. 12:18
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Én az zöldet vettem meg fiamnak az előző kuponnal (valamikor egy éve).

Nekem is jobban tetszett ez a szín, de élőben nagyon-nagyon csajosnak mutat! Bár a másik felével talán elfogadhatóbb, mert annak egyszerű krém színű az alapja, és csak a zsiráf csíkos. Legalábbis a zöldnél így van! Ilyen:

[link]

Még annyit a plédről, hogy annyira nem váltotta be a hozzá fűzött reményeimet. Néhány mosás után megbolyhosodott, meg olyan kemény hatása van. Nem olyan igazi pihe-puha pléd. Ma már inkább csak árnyékolónak használjuk. Nem érte meg az árát, ebből pénzből sokkal különb plédeket tudtam volna venni, akár 2-őt is.

2011. máj. 6. 14:39
 22/25 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó! Lehet, hülyén hangzik, de kicsit "eszmei értéke" van. Én ezt néztem ki még anno, amikor megtudtam, hogy babát várunk és még nem volt ismert a neme. Aztán még mielőtt plédet vehettem volna, megszületett a babám, aki sokkal korábban jött. Így az lett, amit nem én választottam. Tehát különösebben nincs rá szükségem, de van kuponom és pontom, vagyis nem kerülne semmibe. És mégis meglenne az "érzés". Még ha bugyután is hangzik.
2011. máj. 6. 14:53
 23/25 anonim ***** válasza:

14:39 vagyok

Így már értem! Nem vagy bugyuta egyáltalán! Inkább aranyos! :)

Ilyen "feltételekkel" szerintem én is megvenném! :)

2011. máj. 6. 15:18
 24/25 anonim ***** válasza:

Megvenném,klassz színe van,jobb mint a zöld.Szerintem az még jobban elütne a babakocsitól.Hajrá narancssárga :-)

22hós fiú anyuja

2011. máj. 6. 15:20
 25/25 anonim ***** válasza:

Nem értem, miért kellett ennyire lepontozni, semmi bántót nem írtam, csak azt, hogy ÉN inkább a másik színűt venném meg / én írtam, hogy varrtam neki.

Nem rossz a narancssárga, de nekem soknak tűnne szintén narancssárga babakocsiba. Mondom: NEKEM.

2011. máj. 7. 12:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!