Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Megvennéd kisfiúnak?

Megvennéd kisfiúnak?

Figyelt kérdés

[link]

Narancssárga babakocsihoz kellene.

2011. máj. 6. 12:18
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
45%
Jajj,az én fiamat is dicsérték ,,Milyen szép arcú kiskány!" Lehidaltam (18 hós volt,rövid haj,traktoros kékszínű bodyban....)
2011. máj. 6. 12:32
 12/25 anonim ***** válasza:
45%

Néha tényleg nem értem az embereket:))))

Jó olvasni, h másnak is simán ellenkező neműnek hiszik/hitték a gyerekét...

Fiam lassan három, Verdás pólóban, farmernadrágban, kék sportcipővel, kék sapkácskában is dicsérik, h milyen szép kislány...

2011. máj. 6. 12:37
 13/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Egyébként mi is jártunk úgy, hogy kislánynak nézték - többször is. Legutóbb: narancssárga dzseki, kék sapi, fari, sportcipő .... :) Egyébént van piros dzsekije is (sötétkék-fehér béléssel és kapucnival). :):)
2011. máj. 6. 12:40
 14/25 anonim ***** válasza:
Persze, megvenném.
2011. máj. 6. 13:02
 15/25 A kérdező kommentje:

Ebben (a játszószőnyege) legalább annyi rózsaszín van:

[link]

:)

2011. máj. 6. 13:03
 16/25 anonim ***** válasza:
Ez is teljesen uniszex.
2011. máj. 6. 13:05
 17/25 anonim ***** válasza:
Persze, simán! Azért mert kisfiú nem kell kékbe burkolózni. Én simán adok a kisfiamra narancs, piros, meg egyéb élénk színeket. Arra figyelek, hogy azért pasis legyen mondjuk a minta. Persze nézték már lánynak, mert hatalmas szemei, és gyönyörű göndör fürtjei vannak, amit Apa nem engedett sokáig levágatni. De ezen nem izgatom magam! :)
2011. máj. 6. 13:09
 18/25 anonim ***** válasza:
Én is simán megvenném.Rengeteg színes ruhája van a 18 hós fiamnak,narancssárga,lila és babakék pólók,még két rózsaszín bodyja is!
2011. máj. 6. 13:15
 19/25 anonim ***** válasza:
Szerintem a narancssárga teljesen unisex szin.De én mondjuk a zöldet venném.Egyébként mi is jártunk ugy hogy a rózsaszin kocsiban rózsaszin pléddel takarózó rózsaszin szoknyás lányomat,copfal(!) fiúnak nézték.Na ez a durva:-)
2011. máj. 6. 13:19
 20/25 anonim ***** válasza:
Én is megvenném!! Vidám, színes, pláne, ha a babakocsi is narancssárga. Az én "nagyfiamra" még négyévesen is rákérdeztek, hogy ugye ő a kislány és nem a testvére. (mindkettő fiú)
2011. máj. 6. 14:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!