Tényleg óriásbabám van, ha 2hósan 62 cm és majdnem 6kiló?
Szia!
Attól is függ szerintem, hogy mekkora volt mikor született.Amúgy nem lehet átlagosítani a méreteket szerintem, ahány baba annyi féle... Az én babám 3,2 kg-al és 49 cm-el született, és 3 hónaposan volt 6 kg és 62 cm :) most 5 hónapos és 7 kg és 66 cm, és rá is azt mondják, hogy nem kicsi.... Szerintem pont formás, gondolom a tiéd is :)
Üdv.
Vannak nagy babak, de igy van jol. :-)
Az en fiam 8 hetesen (akkor meg nem volt ket honapos egeszen) volt 6500 gramm korul, most harom hos mult egy hete es 8 kg, 70 cm. Durva, de en adtam kinott ruhakat a mult heten a fiamrol egy tiz honapos babanak... Ez van. Egyszer ugyis lelassul a novekedese.
Egyebkent 55 cm es 3700 gramm volt, amikor szuletett, a ferjem sem pici, en sem vagyok az (178 cm) es a csaladom osszes ferfi tagja ket metert kerulgeti, szoval volt honnan orokolni a mereteket.
Nos, ezek alapján valószínű, h az én babám kicsi. :) 5980 gr és 62 cm 4 hónaposan. Bár kislány, és csak 2980 volt, amikor született. Én nem izgulok. Egészséges, vidám, jól eszik.
Nem, nem lehet. Felnőtt emberből is van magas, alacsony, dundi, vékony, ...ilyen, olyan, amolyan.
Ne aggódj ezen! Ha jó az étvágya, szépen fejlődik, vidám, ... örülj neki! :)
Igaza van az ismerőseidnek. Nagy a babád. És akkor mi van?! Az a lényeg, hogy egészséges legyen. Akár kicsi akár nagy.
Az én kisfiam 2 hónaposan 6200 gramm volt és 64 centi. Őneki is mondták hogy nagy baba. Egy gyönyörű szép, okos, nagy babám van. Most 5 hónaposan 8 kiló és 74 centi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!