Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek milyen ez a...

Szerintetek milyen ez a babakocsi? Vélemény?

Figyelt kérdés

Már 7. hónapban vagyok, így nem nagyon halogathatom, és már rengeteg babakocsit megnéztem, és most bukkantam rá erre: [link] és teljesen bele szerelmesedtem! A lila valami gyönyörű! Felhívtam a boltot, azt mondták friss modell, még nem tudják megmutatni, május végén érkezik, előrendelést már adhatok le, az nekem még bele is férne az időbe, és lesz rá csatlakoztatható hordozó is.

A sima Vectorról tök jókat olvastam, szerintetek ez mennyiben lehet más, hogy új modell? A képeken úgy néz ki, még a bevásárlókosara is nagyobb lesz mint a réginek.

2011. máj. 5. 17:55
 1/5 anonim ***** válasza:

Minden képpen próbáld ki, milyen tolni, nem rúgsz-e bele véletlenül lépskor, tolókar magassága megfelelő-e, könnyen navigálható-e.

A kosara így is marha pici.

Nem tudom, milyen a váza, az a jó, ha könnyű alu. Mert az strapabíró, és nem szakadsz meg, ha fel kell vinned lépcsőn, vagy kocsiba tenneed (akkor is, ha nem emeletes házban laksz, ma még csomó helyre lépcsőn tudsz csak bejutni, és nem mindig van arra egy izmos fickó, aki segíteni tud)

Egyébként szép szerintem is. De az ára nekem túl magas, én ennyit biztosan nem költenék babakocsira.

Én 2-3 márkában bízom: Quinny, Bébé Confort és esetleg Chicco. Ezek is ebben az árkategóriában vannak, és nagyon megbízhatóak. (én bbc-os vagyok, nagyon-nagyon bevált nekem; van 3 és 4 kerekűm, meg esernyőre csukhatóm is tőle)

2011. máj. 5. 18:02
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem ismerem a Vector babakocsikat, de ez tényleg szép, praktikus. Ha ennyire bele vagy szerelmesedve, szerintem rendeld meg! További boldog babavárást!
2011. máj. 5. 18:03
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekünk vector air van, nagyon elégedett vagyok vele, de a bevásárlókosárral nem.
2011. máj. 5. 18:49
 4/5 A kérdező kommentje:
Hú, pedig én pont a Chicco, meg BébéConfort kocsikat drágállom kicsit :) Esernyőre csukhatót semmiképp nem szeretnék, kipróbáltam már párat, és túl hosszúra záródnak, meg nem lehet őket fél kézzel kényelmesen tolni.
2011. máj. 5. 21:02
 5/5 anonim ***** válasza:

Szépnek szép, de baromi drága!

Ha anyagilag nem megterhelő nektek, akkor hajrá!

2011. máj. 5. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!