Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Chipolino babakocsi vélemény?

Chipolino babakocsi vélemény?

Figyelt kérdés
Vélemények, tapasztalatok chipolino leo vagy flora babakocsiról? Újszülött kortól használnánk, de tanácstalan vagyok melyik legyen??? Multifunkciós nem kell mert van már külön hordozónk, nem akarunk még egyet venni.. Segítsetek!!
2011. márc. 27. 11:31
 1/2 anonim ***** válasza:

Erről a kettőről nincs tapasztalatom, de a chippolino pooky hihetetlenül szuper. Nekünk olyanunk van. Nem is túl nehéz, és nagyon könnyen irányítható.

[link]

Ne haragudj hogy nem a kérdezetteket véleményeztem, de gondoltam hátha ezt nem ismeritek, és szóbajöhetne.

2011. márc. 27. 11:59
 2/2 A kérdező kommentje:
Tetszik nekem a pooky is viszont körülbelül ugyanaz, mint a másik kettő, annyi különbséggel, hogy travel systemmel is lehet használni, viszont arra nincs szükségem, gondolom az árkülönbség emiatt van :) a másik pedig, hogy olyat szeretnék aminek a tolókarja egyben van.
2011. márc. 27. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!