Leírná valaki hogyan telik egy 6 hós baba napja, mivel játszik és mennyit van el egyedül?

nekünk ez volt a napirendünk 6 hónaposan (leírtam magamnak, így tudom :)) :
-reggel 6-7 között ébredés
-8-9 körül cici
-10 körül gyümölcs, majd alvás
-délben főzelék
-1-2 óra körül alvás
-4-kor tejpép
-6-7 körül alvás (igen, fura, de nálunk ez jött be)
-7-8 körül fürdetés, majd cici
-8-tól 9-ig, fél 10-ig játék az ágyikóban, utána alvás
-éjfél körül cici, reggelig alvás.
Ezután nem sokkal vezettük be a főzeléket este 6-kor és előbbre hoztuk az uzsit, így már nem kelt fel cicizni éjfélkor, kb 7 hónapos korától átalussza az éjszakát.
Űgy emlékszem, a fiam fél órát biztos, de sokszor 1 órát is elvolt tök egyedül, mármint nem kellettem a játékhoz. Kis tárgyakkal, palackokkal, csörgőkkel játszott a legszívesebben, meg a mászással próbálkozott, ekkor volt az ágyon játszós korszak, körbebarikádozva, hogy le ne essen. Nagyon sokat dumálgatott közben, gőgicsélt, meg nevetgélt, be lehetett kapcsolódni a játékába. Remélem segítettem, bár mindenki egyedi eset, de a kérdésedre próbáltam válaszolni :)
jó babázást
1 éves fiúcska anyukája

Az én féléves lányom miért nem kúszik, miért nem mászik,miért nem ül???
Bocsi, h kérdeztem, és nem válaszoltam.

A kérdezőnek, aki a kúszik, mászikot kérdezte:
Nekem is csak 7 hósan kezdett el kúszni. az ülés tekintetében pedig azt figyeltem meg, hogy egyre stabilabban tartja magát, de még nem teljes biztonságban.
Nyugi majd a saját ütemében fejlődik, ahogy ő szeretne.
Egyébként 7 hósan nekünk is hajszálra az a napirendünk, mint a válaszadóké, azzal a különbséggel, hogy mi még csak most kezdtünk el kúszni és az én kisfiam nagyon igényli a jelenlétemet, szinte nem igen van el egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!