Mi a véleményetek az Emma Sára névről?
Nekem az Emma név már 4-5évvel ezelőtt belemászott a fejembe és azóta töretlenül első ! :) A párommal már Emmaként várjuk a még tervben lévő kicsi babánkat, tehát a név fix :)
És igen, tudom, hogy mostanában eléggé elterjedt, de nekem ez nem ok arra, hogy megváltoztassam. :)
Amúgy meg talán egy icipici előnye is van a dolognak, 2-3 évvel ezelőtt még mindenkitől azt hallottam, hogy az Emma mennyire nyugdíjas név. Most is vannak még ilyen vélemények, de talán mivel elterjedt lett, ez a dolog kicsit enyhült. :)
Szerintem nagyon szép :)
A mi lányunk Emma Rebeka..hogy elterjedt? Hát nem hiszem, legalábbis mifelénk.
Amikor szültem abban az évben a 602.ként az első Emma volt akit anyakönyveztek. (a kórházi védőnő jegyezte meg, hogy nahát...)
Tavasszal bölcsibe beiratkozáskor 120 gyerekből ő volt az egyetlen Emma.
Szerintem szép nevek, de tucatnév mindkettő- én nem adnám- de egyébként jól hangzik a két név együtt. gratulálok.
Én több EMmát és mégtöbb Sárát is imeresk mostanában- de ha nektek ez a favorit- akkor hajrá!
MÉgegyszer gratula a kisbabához!
Az Emma nagyon tetszik a Sára egyáltalán nem. Mindenhol becézni fogják: Sári, Sárika.
Egyébként feleslegesnek tartom a 2 nevet, mert csak macera lesz neki egész életében. Nem fogja azt mondani, hogy holnaptól szeretné, ha Sárának hívnák.
Nekem 2 keresztnevem van és bár mindkettő tetszik már volt több gubanc belőle. Pl. a hivatalos papírokon elfelejtették felírni.
Az én kislányom (ha minden igaz),csutortokon fog megszuletni,és a Léna Emma nevet fogja kapni.De az édesanyám Sára Emmát szeretne...
Nekem nagyon tetszik :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!