Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a véleményetek az Emma...

Mi a véleményetek az Emma Sára névről?

Figyelt kérdés
Kislányunkat így fogjuk nevezni, kíváncsi vagyok ki mit gondol róla :)
2011. máj. 4. 21:50
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Nekem is tetszik, egyszerű, szép. Csak egy bajom van vele, már minden második kislányt Emmának, vagy Sárának, vagy Annának, vagy Anna Sárának, vagy Emma Sárának stb. hívnak. De, ha Téged ez nem érdekel, és ez tetszik, akkor ámen. :-)
2011. máj. 5. 07:11
 12/21 anonim ***** válasza:
Szerintem nem passzol a 2 név egymáshoz.AtzEmma szép viszont a Sára nem tetszik!
2011. máj. 5. 07:45
 13/21 A kérdező kommentje:

Nekem az Emma név már 4-5évvel ezelőtt belemászott a fejembe és azóta töretlenül első ! :) A párommal már Emmaként várjuk a még tervben lévő kicsi babánkat, tehát a név fix :)

És igen, tudom, hogy mostanában eléggé elterjedt, de nekem ez nem ok arra, hogy megváltoztassam. :)

Amúgy meg talán egy icipici előnye is van a dolognak, 2-3 évvel ezelőtt még mindenkitől azt hallottam, hogy az Emma mennyire nyugdíjas név. Most is vannak még ilyen vélemények, de talán mivel elterjedt lett, ez a dolog kicsit enyhült. :)

2011. máj. 5. 20:39
 14/21 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mi a vezeteknevetek, de nekem tetszik. Nekem is az Emma mar regota az egyik kedvencem volt. A ferjemnek nem nagyon tetszett, igy csak masodikkent kapta meg a lanyom. Jo egyutt a ketto nev, szerintem.
2011. máj. 10. 21:04
 15/21 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon szép :)

A mi lányunk Emma Rebeka..hogy elterjedt? Hát nem hiszem, legalábbis mifelénk.

Amikor szültem abban az évben a 602.ként az első Emma volt akit anyakönyveztek. (a kórházi védőnő jegyezte meg, hogy nahát...)

Tavasszal bölcsibe beiratkozáskor 120 gyerekből ő volt az egyetlen Emma.

2011. máj. 10. 21:21
 16/21 anonim ***** válasza:

Szerintem szép nevek, de tucatnév mindkettő- én nem adnám- de egyébként jól hangzik a két név együtt. gratulálok.

Én több EMmát és mégtöbb Sárát is imeresk mostanában- de ha nektek ez a favorit- akkor hajrá!

MÉgegyszer gratula a kisbabához!

2011. máj. 10. 21:40
 17/21 anonim ***** válasza:
21:21 - nem tudom hol élsz. Felénk rengeteg Sára, Emma és persze Hanna van. Legalább annyi mint Bence, Zalán... :D
2011. máj. 10. 21:42
 18/21 anonim ***** válasza:

Az Emma nagyon tetszik a Sára egyáltalán nem. Mindenhol becézni fogják: Sári, Sárika.

Egyébként feleslegesnek tartom a 2 nevet, mert csak macera lesz neki egész életében. Nem fogja azt mondani, hogy holnaptól szeretné, ha Sárának hívnák.

Nekem 2 keresztnevem van és bár mindkettő tetszik már volt több gubanc belőle. Pl. a hivatalos papírokon elfelejtették felírni.

2011. máj. 10. 21:55
 19/21 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon szep nevek!Nalam eveken keresztul a Sara volt a nyero"!En USA-ban elek.A masodik lanyomnak a Sara(Sarah)nevet szerettem volna adni,de a ferjemnek sajnos nem tetszett!Igy az en kislanyom Emilia Charlotte lett.Millinek becezzuk.
2011. máj. 10. 22:39
 20/21 anonim ***** válasza:

Az én kislányom (ha minden igaz),csutortokon fog megszuletni,és a Léna Emma nevet fogja kapni.De az édesanyám Sára Emmát szeretne...

Nekem nagyon tetszik :))

2011. máj. 10. 23:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!