2 hónapos babucim Milupa Milumil Ha Start-ot eszik már egy jó ideje. Lehetséges, hogy most már nem lakik jól tőle?
Ejha, ezek aztán rendes mennyiségek!
Én is használok tápszert, igaz, én - egyelőre, s remélem jó sokáig - csak pótlásra, de nálunk változtatni kellett a tápszeren. Mi is a Milupa Start- tal kezdük, de rengeteget bírt enni belőle, aztán dőlt ki a kaki belőle. Nem túlzok, 3 pelenkányi, s kissé zöldes cucc jött ki. Ezt el is mondtam a dokinőnek, aki mind a kaki színe, mind a nagy mennyiségek miatt a Humana Baby Fit- et írta ki. Ez a tápszer kérdéses, mert banános ízesítésű, s nem minden picinek nyeri el a tetszését. Szerencsére az enyémnek elnyerte, így már nincsenek óriási adagok, s a kaki színe és mennyisége is normalizálódott.
Szóval úgy vélem, hogy igen, a tápszer már nem OK neki. Sokat eszik belőle, de valahogy nem tudja jól megemészteni, ezért sír egyre többet.
Szerintem beszéld meg a dokiddal, érdemes lenne nektek is kipróbálni egy másik tápszert!
Sok sikert!
4 hónapos csicseriborsó :)) mamája
Köszi szépen a válaszodat! Már azt hittem, hogy én csinálok valamit rosszul! Nekünk ez nem az első tápszer, mert a Bebá-val kezdtünk, de attól sokat bukott!
Mi is sokat kakilunk, napi 3-at kb., de ez is csak egy ideje van így!
Megpróbálok másik tápszert íratni! Mégegyszer köszi%
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!