Két hónapos babám még mindig csak eszik meg alszik. Alig van ébren. Mikortól várható az áttörés?
Szerintem már hamarosan. Az enyém is ilyen volt. olyan 9-10 hetes volt, amikor kajcsi után elvolt kb fél háromnegyed órát, utána megint ájulás. Hidd el addig jó, míg alszik. Lesz még idő, mikor azért fogsz imádkozni, hogy aludjon. :))
10 hós baba anyuja
Szia!
Az én kislányom is ilyen jó alvó, még mindig kétszer alszik, egy hosszút délelőtt és egy rövidet délután!!!
Ha a születésétől fogva alszik ilyen jókat, akkor szerintem megmarad később is!!
Örüljünk neki, mert így eltudjuk nyugodtan végezni a házi munkát.
Ja az én kislányomnál most úgy van, hogy 7-8 között ébred reggel másfél óra játék után alszik egyet, majd dél körül ebéd, délután kb. 2 óra játék után alszik még egyet, aztán pancsi után is egy fél órát addig mi vacsizunk a párommal és barátok közt körül kel fel megvacsizik játék 9-ig, alszunk mindannyian.
Boldog babázást kíván 9 hónapos anyuka!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!