Most olvastam csak, hogy a cukkiniben, tökben, sárgarépában sok a nitrát, lesz baja a babámnak ha eddig főleg ezeket ette?
Figyelt kérdés
tök, cukkini, fehérrépa bevezetése után sóska, spenót, saláta (főzeléknek elkészítve), de tudnunk kell, hogy ezek nitrátgyűjtő növények így ezeket csak heti 1x és váltva adhatjuk!
A gondom az, hogy ezeket szereti igazán a lányom , és én naponta ezeket adtam, igaz nem lesz baja?
2011. máj. 4. 12:51
1/1 anonim válasza:
Szerintem több kg-ot kellene megennie belőle hogy komoly baja legyen.
Tavaszi zsenge répában valóban sok a nitrát. Talán a bio bébiételt próbáld ki a félsz a mellékhatásoktól. PL. Hipp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!