Anyukák! Ti szeretek vendégségbe, családtagokhoz mászkálni a babátokkal? Én nem és a férjem családja ezt nem akarja elfogadni.3 hónapos a babám és 2x voltunk náluk vidéken és nem érezte magát jól a kisfiunk, tiszta nyűg volt. Mi tennétek a helyembe?
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:50
Bocsi nem ide tartozik, de 15 évesen szültél? Le a kalappal :)
Mi is vittük, főleg azért is, mert máshol mindig "jókisfiú" volt picinek is. Itthon ment az üvöltés, nyűglődés, ami miatt panaszkodtunk is, és soha senki nem hitte el nekünk, hogy a gyerek tud sírni is. Mi azt vettük észre, hogy annyira élvezi a környezetváltozást, hogy nincs ideje nyafogni. Persze kiegyensúlyozott, nyugodt baba, csak gondolom érezte rajtam, sokszor még most is érzi, ha nincs időm vele foglalkozni akár egy reggelikészítés miatt. Most már belenyugodtam, hogy ok, csak velem nyűgösködik, ha nyűgösködik (már jó ideje nem panaszkodunk) máshol meg mint egy mintagyerek.
Ha nem is 3-4 hónaposan, de én a helyetekben később mindenképpen vinném, mégha nyűgös is, és megpróbálnám kitalálni, hogy mi okozza a nyűgijét. Lehet, hogy később jobb lesz. És valóban kell neki a szocializálódás.
Igen 15 évesen, egy felelőtlenség miatt, de vállaltam a következményeket. :-) Ezért sokáig egyke is volt a lányom :-)
30.N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!