Hova kötitek a babát a kocsiban, ha Ti vezettek? Magatok mögé vagy a másik oldalra?
Figyelt kérdés
2009. márc. 9. 08:35
1/8 anonim válasza:
másik oldalra de így se látom a hordozoba mert azt nekünk pont fordítva kell be kötni a baba hátra néz.
2/8 anonim válasza:
Mekkora a babád? Én a 4 hónapos babámat mellém kötöm a menetiránynak háttal. (amíg nem tartja magát stabilan addig így kell). Ismerősöm a nagyobb babáját hátra ülteti, de nem maga mögé (gondolom így könnyebb a szemkontaktus) és menetiránynak megfelelően.
3/8 anonim válasza:
Szia!
Amíg pici volt és elfért a hordozóban, addig az anyósülésen, menetiránnyal háttal volt bekötve. Most 10 hónapos és hátsó ülésen, menetiránnyal szemben, az anyósülés mögött van bekötve.
4/8 anonim válasza:
Nekünk van légzsák a kocsiban ,amit ki lehet kapcsolni így magam mellé az első ülésre kötöm be menetiránynak háttal.
Hogyha nagyobb lesz,akkor hátra ,ellentétes oldalra,hogy lássam,persze akkor már nem hordozóba lesz,és előrefelé tud nézni.
5/8 anonim válasza:
ha elöl légzsákos nem szabad odda tenni tudod
6/8 anonim válasza:
Hogyha ki lehet kapcsolni a légzsákot ,akkor nyugodtan bekötheted előre.
7/8 A kérdező kommentje:
Most vettük meg az előre néző ülést a babahordó után és azért lennék kíváncsi ki hova köti. Előre ezt az ülést már nem lehet tenni, ha jól tudom, csak hátra. De melyik oldalon jobb?
2009. márc. 9. 10:01
8/8 anonim válasza:
Mindegy, hogy melyik oldalra kötöd, de gyakorlati szempontból (hogy neked mki a jobb), próbáld meg, hogy bekötöd az egyik oldalra és fordulj hozzá hátra először az egyik, majd a másik első ülésből. Ahonnan jobban eléred, meg látod, könnyebben hozzáférsz, szerintem aszerint kösd be. Én pl. ha vezetek, akkor az anyósülés mögé szeretem bekötni, ha nem én vezetek, akkor meg a sofőrülés mögé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!