7hónapos baba napi étrendje, nálatok hogy néz ki? (Persze aki nem anyatejes és megkezdte a hozzátáplálást már) Mikor lehet kicsit változatosabbá tenni, pl. tojás sárgája, sajt, túró, joghurt és ezeket milyen formában, milyen fajtát lehet adni majd?
Figyelt kérdés
2011. máj. 4. 11:40
11/14 anonim válasza:
Ahogy írtam, nincs a 7 hónapos fiamnak egy darab foga sem, az ínyével rágja meg kenyérdarabokat.Én soha nem turmixoltam neki, így nagyon hamar megszokta a darabkákat, soha nem volt vele semmi baja....
12/14 anonim válasza:
Persze, ez is szoktatás kérdése, és mindenki máshogy csinálja, ami nem baj.Én a kezdetektől turmixolok, és még nem tervezem a darabkákat, de a Te fiadnak meg az a legjobb, ahogy Te csinálod!
Én már csak ilyen vagyok, szép lassan akarok haladni.
13/14 anonim válasza:
Persze, mindenki máshogy csinálja!Az a lényeg, hogy anyának-babának jó legyen:D
a nem turmixolós anyuka:)
14/14 anonim válasza:
Én a legelső hozzászóló vagyok és most látom hogy más anyukák is adnak darabos ételt a picinek annak ellenére hogy nincs foga.Az én babámnak sincs foga és nagyon nagyon jol tud rágni anélkül is.és ő sem kap már turmixolt ennivalót.de az tényleg igaz hogy mindenki ugy eteti a saját babáját ahogy neki jo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!