Anyukák! Mennyi pénzt költötök a gyerekre, magatokra? Az én drágám baromi soknak találja amit én elköltök a gyerekekre, magamra. (Utóbbi negyed év alatt)
Főleg aki nem kap sehonnan használt ruhákat,nincs nagyobb tesó,mennyibe kerül mondjuk egy nyári vagy téli ruhatár a gyereknek?Hetente mennyit költötök el "apróságokra"?(Olyasmire gondolok ami gyorsan kell,nem nagybevásárlásokon vesztek meg,hanem csak ugy,pl cumi,nasi,apró játék,gyermek sampon,pospikrém,napkrém,stb)
Magatokra mennyi pénzt költötök el új ruhatárra,ha tegyük fel az utóbbi 2 évben szinte csak terhesruhát vettetek magatoknak,amiket meg előtte hordtatok azok kicsik,nagyok,netán túl tinisek?
Vettem a lányomnak egy 5ik cipőt is,mert KELLETT(2 szandi,egy ünneplős,egy játszós.2 félcipő de azokban már nagyon izzad a lába és egy vékony olcsó edzőcipő féle homokozóba,motorozáshoz). Ebből lett a vita,merthogy kifolyik a pénz a kezem közül.
ma 13:32 vagyok
azt elfelejtettem írni, hogy a kinőtt ruháit eladom, így mondhatni ingyen vannak a ruhái mert abból veszem a következő ruhatárat :)
igen, 50db 8e. használtan :) és divatosak, jó állapotú ruhák!
pár hónapig tudjuk csak hordani, minek vegyek újat, ha 2db áráért egy egész ruhatárat tudok venni? mi így spórolunk :)
Szerintem mi nem költünk sokat,de nem is keveset.
Nem kaptunk semmit a picur születése előtt,mindent újonnan vettünk.Azt,hogy ez mennyibe került inkább nem írom :D
Ha nincs benne a bébiétel,a tápszer,a pelus meg a hasonló szükséges dolgok,akkor kb. 10-20 ezret költünk a babára.
Azt,hogy magamra mennyit költök,nem nagyon számolom,ha megyünk a lányommal ruhákat vásárolni és tetszik valami(top,nadrág,fürdőruha,pizsama,fehérnemű,kabát,táska,pulóver,stb...),akkor megveszem,szerintem ennyi nekem is jár :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!