Akinek a babáját kamrai szívsöveny hiánnyal műtötték?
Milyen ez a műtét, mit csináltak? S hány napig tartott a gyógyulás? Hány kontroll vizsgálat után döntöttek úgy, hogy mégis megműtik? A kórházban mennyi ideig kellett bennt maradnia, s ha anyatejes volt, hogy oldottátok meg a szoptatását?
Műtét után rendbe jött a babátok vagy a műtétet követték továbbiak?
A mi kisfiúnknak tüdőér szűkülete van (3 hónapos), ami súlyosabb, s azt mondták, arra fogják műteni, mert a szívsöveny hiánnyal nem nagyon kell foglalkoznunk, de kaptunk egy nyomtatványt, amin az szerepel, h kamrai szivsöveny hiánya miatt műtétre vár. Így nem tudjuk pontosan melyikre műtik, de míg nem romlik az állapota addig csak kontroll vizsgálatok lesznek.
Szia!
Sajnálom, hogy ilyen problémátok van de fel a fejjel, biztos vagyok benne, hogy minden rendben lesz! A mai orvostudomány olyan sok mindenre képes, műtéttel meg fogják ezt oldani ne aggódj!
Az én kislányomnak pitvari sövényhiánya van 4 mm-es. Most 2 éves múlt majd 3 évesen kell kontrollra mennünk. Elvileg nem nyúlnak hozzá meg nem kell vele foglalkozni max. olyan 16 évesen katéterrel bezárják ha szükséges. Talán még összeforr vagy legalábbis kisebb lesz még 4 éves korig van rá esély és akkor tuti nem nyúlnak hozzá soha.
Itt egy fórum ahol az összes kérdésedet meg tudják válaszolni, egy GOKI-s gyermekkardiológus doki is szokott gyakran írni ide, nyugodtan írj le mindent és kérdezz bátran fognak válaszolni! Nekem segítettek.
Olvasgass egy kicsit itt. Sövény hiányról, tüdőverőér szűkületről is volt szó mostanában,illetve a Kardiológiai intézetről is sok info van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!