Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikortól lehet sózni a baba...

Mikortól lehet sózni a baba ételét?

Figyelt kérdés
Több hozzátáplálás táblázatot végignéztem,de csak a zöldfűszerek vannak benne.A só,bors,paprika,stb. nincs.
2011. máj. 2. 15:18
 1/6 anonim ***** válasza:
55%
Mert nem kell.
2011. máj. 2. 15:22
 2/6 A kérdező kommentje:
Azt értem,hogy még nem kell,de hány hónapos/éves korától lehet?
2011. máj. 2. 15:23
 3/6 anonim ***** válasza:
67%
Nekem viszont DOKINK mondta, hogy a hozzátáplálásban a zöldségfélék adásától kezdve mindenbe rakjak csipet sót. Így főztem neki a krumplit, a répát, a cukkinit, mindent. Az üveges bébiételekben is a 8 hónapos kortól adhatóakban már van kevés só is. Sőt, még a tápszerben is van só, mert az is egy nagyon fontos ásványi anyag.
2011. máj. 2. 15:26
 4/6 anonim ***** válasza:

Valahol fél éves kortól írják, valahol 1 éves kor után.

Én 1 éves kor után adnám neki.

[link]

2011. máj. 2. 15:30
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm.Ő most lesz 9 hónapos,és a zöldfűszereken már túl vagyunk,ezért kérdeztem.

Köszi a segítséget.

2011. máj. 2. 15:35
 6/6 anonim ***** válasza:
28%
Hat en miota kap fozeleket adok neki, azaz 6 honapos kora ota, egy csipetet, de csak is tengeri sot, allitolag az jobb. So nelkul ize sincs az eteleknek! Egy kis so akkora kulonbseget csinal az izeben!
2011. máj. 2. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!