Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Most akkor jó kezdtem a...

Most akkor jó kezdtem a hozzátáplálást? 4 nap alatt 200 ml-rel csökkent a tej-tápszer fogyasztás, ez ugye így nem jó?

Figyelt kérdés

Eddig így ettünk:kb. 7.30 100 ml tej, 10.30 150 ml táp, 14.30 90 ml tej, 80 ml táp, 18.00 130 ml táp, 20.30 70 ml tej, 130 ml táp.

Reggel most is tejcsi, de 10.00 körül gyümit kapott, persze kóstoltatás után (1/3 banán+1 szelet alma). Na ezután már nem evett egészen délig, amikor is alig evett 120 ml tápot. Délután 15.00-kor szopizott 100 ml tejet, de már tápot nem fogadott el. 16.00-kor elfogadott 100 ml tápot. 18.30-kor gabonapépet kapott, 100 ml-t, ami fél adag körül van, de ezután sem volt már hajlandó tápot inni. Na lefekvéskor az eddigi 200 ml helyett csak 70 ml-t fogadott el. Tuti nem jó így valami, mert így a korábbi nem túl sok 750 ml helyett alig iszik 500 ml-t. Most mi a túrót csináljak? Amúgy a gaponapép (Milupa, vaníliás) tejes alapú étkezésnek számít? Allergiára való hajlam miatt ezt írta fel a dokinő.

2009. márc. 8. 12:06
 1/1 anonim ***** válasza:
Az én babám is ugyan ilyen lett hozzátáplálás után. Ugyanigy, ugyanezeket esszük, csak már tejcsi nincs, csak tápi. Ne aggodj, teljesen jollakik most igy. Kicsit később igényelni fogja ujra a sok tejet/tápit (védőnő szerint). Aztán már délután is be kell iktatni majd egy kis főzit. Remélem egy kicsit megnyugodtál.
2009. márc. 8. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!