Humana HA 1es tápszer mennyibe kerül receptre?
A google-ban rá tudsz keresni, egy csomó patika árát ki fogja írni úgy is, hogy van rajta támogatás és úgy is, ha nincsen.Egyébként holnap a gyerekkosar.hu-n minden Humana tápszer 1250 ft lesz, és ha november hónapban 3000 ft-ért rendelsz, ingyen kihozzák.Én most várom a csomagomat, rengeteg akciós dolog van.
Keress rá az árra és ha drágábbat dob ki akkor rendeld tőlük!
10,5 hós kiscsaj anyuja
Keresgéltem, de nem nagyon találtam.Egy helyen írták csak a kedvezményes árat, 1600ft-ért.
Nem értem miért ezt írta fel a doktornő, amikor ennél olcsóbbak is vannak. Azt hittem a legolcsóbbat kell. Jobban járok, ha dm-ben veszem meg...
Első és második vagyok.
Az én lányom anno Milumil Ha Start Optimával kezdett.Ebből 1500 ft körül volt egy doboz, azthiszem 600 grammos.
Sajnos a HA-s tápszer nem olcsó, de csak akkor kell azt innia a babának, ha indokolt.Ha pl volt vagy van tejérzékeny a családban.Ha nincs akkor a sima start tápszerek jóval olcsóbbak, fél éves korig támogatás van rájuk.
Találtam neked linket:
Egyébként tápszerből csak akkor írják fel a dokik a legolcsóbbat, ha tök mindegy, hogy milyet eszik.
A mi doktornőnnk mindenkinek Milumilt ír, másik orvos mindenkinek Bebát, mert ezek után kanak pénzt.
Első, második és harmadik vagyok :)
Így aztán pláne semmi nem indokolja a HA-s tápszert!
Ha a tejpépet bírja a babád (gondolom az nem Ha-s)akkor nyugodtan adhatsz neki sima tápszert, ha a tejed nem elég neki.
Javaslom továbbra is a Milumilt csak a sima startot.Ez 900 grammos, támogatással 965 ft (ha felírja a doki)ha nem akkor azthiszem 2000 ft körül van, de nagyon sokáig elég egy ekkora babának!
Ajánlom még a Dm és a Rossmann saját márkás tápszereit is, árban is jók!
A Müllernek is van saját márkás tápszere (Bebivita azthiszem). Ezt nem próbáltuk, de sokan mondták, hogy jó és szintén nem drága.
Valószínű, hogy ha a babád eddig csak anyatejet kapott, akkor meg sem inná a HA-s tápszert mert keserű.Köze sincs az anyatej ízéhez, de a többi hasonlít rá.
Remélem segítettem, kísérletezz bátran, csak így derül ki, hogy a babád melyiket szereti.És ameddig csak tudsz, szoptass és jöhetnek a gyümölcsök, zöldségek!
Ajánlom a sütőtököt!Szezonja van és minden baba szereti :)
Köszönöm!
Jövőhéten, ha visszamegyünk az orvoshoz, kérek majd másik receptet. Ha meg nem ad, kipróbáljuk a dm-est, bár inkább ne legyen rá szükség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!