Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Humana HA 1es tápszer mennyibe...

Humana HA 1es tápszer mennyibe kerül receptre?

Figyelt kérdés
2011. nov. 22. 13:50
 1/7 anonim ***** válasza:

A google-ban rá tudsz keresni, egy csomó patika árát ki fogja írni úgy is, hogy van rajta támogatás és úgy is, ha nincsen.Egyébként holnap a gyerekkosar.hu-n minden Humana tápszer 1250 ft lesz, és ha november hónapban 3000 ft-ért rendelsz, ingyen kihozzák.Én most várom a csomagomat, rengeteg akciós dolog van.

Keress rá az árra és ha drágábbat dob ki akkor rendeld tőlük!

10,5 hós kiscsaj anyuja

2011. nov. 22. 13:53
 2/7 anonim ***** válasza:
Bocsi nem holnap hanem holnapután!
2011. nov. 22. 13:56
 3/7 A kérdező kommentje:

Keresgéltem, de nem nagyon találtam.Egy helyen írták csak a kedvezményes árat, 1600ft-ért.

Nem értem miért ezt írta fel a doktornő, amikor ennél olcsóbbak is vannak. Azt hittem a legolcsóbbat kell. Jobban járok, ha dm-ben veszem meg...

2011. nov. 22. 15:27
 4/7 anonim ***** válasza:

Első és második vagyok.

Az én lányom anno Milumil Ha Start Optimával kezdett.Ebből 1500 ft körül volt egy doboz, azthiszem 600 grammos.

Sajnos a HA-s tápszer nem olcsó, de csak akkor kell azt innia a babának, ha indokolt.Ha pl volt vagy van tejérzékeny a családban.Ha nincs akkor a sima start tápszerek jóval olcsóbbak, fél éves korig támogatás van rájuk.

Találtam neked linket:

[link]

Egyébként tápszerből csak akkor írják fel a dokik a legolcsóbbat, ha tök mindegy, hogy milyet eszik.

A mi doktornőnnk mindenkinek Milumilt ír, másik orvos mindenkinek Bebát, mert ezek után kanak pénzt.

2011. nov. 22. 17:16
 5/7 A kérdező kommentje:
Hát nálunk semmi nem indokolja a HAs tápszert. Sőt! Nem is kérdezett semmit amikor felírta! Csak mondtam neki, hogy írjon fel, biztonság kedvéért legyen itthon. 4.5 hónapos a lányom és eddig csak anyatejet kapott, 1 hete meg elkezdtük a tejpépet, mert nem hízik rendesen.
2011. nov. 22. 17:38
 6/7 anonim ***** válasza:

Első, második és harmadik vagyok :)

Így aztán pláne semmi nem indokolja a HA-s tápszert!

Ha a tejpépet bírja a babád (gondolom az nem Ha-s)akkor nyugodtan adhatsz neki sima tápszert, ha a tejed nem elég neki.

Javaslom továbbra is a Milumilt csak a sima startot.Ez 900 grammos, támogatással 965 ft (ha felírja a doki)ha nem akkor azthiszem 2000 ft körül van, de nagyon sokáig elég egy ekkora babának!

Ajánlom még a Dm és a Rossmann saját márkás tápszereit is, árban is jók!

A Müllernek is van saját márkás tápszere (Bebivita azthiszem). Ezt nem próbáltuk, de sokan mondták, hogy jó és szintén nem drága.

Valószínű, hogy ha a babád eddig csak anyatejet kapott, akkor meg sem inná a HA-s tápszert mert keserű.Köze sincs az anyatej ízéhez, de a többi hasonlít rá.

Remélem segítettem, kísérletezz bátran, csak így derül ki, hogy a babád melyiket szereti.És ameddig csak tudsz, szoptass és jöhetnek a gyümölcsök, zöldségek!

Ajánlom a sütőtököt!Szezonja van és minden baba szereti :)

2011. nov. 22. 19:31
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Jövőhéten, ha visszamegyünk az orvoshoz, kérek majd másik receptet. Ha meg nem ad, kipróbáljuk a dm-est, bár inkább ne legyen rá szükség.

2011. nov. 23. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!