Van még rajtam kívül valaki, aki nem kapott még egy szál virágot sem anyák napjára?
Csajok, nagon sajnálom,hogy ilyen a férjetek/párotok!!!
Szerencsére nekem nagyon figyelmes, mivel tudja magáról,hogy feledékeny, így már évek óta az a szkás,hogy mindne fontos ünnepet felírok neki a naptárjába, így ha belenéz még véletlenül sem tudja elfelejteni:):)
Én is vártam,hogy majd anyák napjára kapok valamit, bár a babánk még csak 6 hónapos. Reggel egy puszival és szeretlekkel köszöntött, és elment dolgozni, így nem kaptam semmit, de este összebújtunk, és elmondta,hogy nagyon büszke rám, köszöni a lányunkat, és hogy csodálatos anyukája vagyok neki!!!! Majdnem elsírtam magam. DE ma már telefonált,hogy este meglepit kapok!!!
Én sem kaptam semmit, bár felköszöntöt szóban két puszival. Mondjuk este az volt az "ajándékom", hogy korábban feküdtünk a két éves fiammal, és megkértem tévézzen velünk, ne számítógépezzen.
Ő is gyakran itt van ezen az oldalon, csak más témakörben, de megnézegeti ezt is, és majd biztos megemlíti a hozászolásomat. Bár tegnap azt mondta, hogy ma lemegyünk délután sétálni, és "választhatok valamit", de milyen az már...
egy szál virág, amit magátok hoz, és a kisfiammal átad, mindennél többet ért volna!
persze nálunk sem válóok, meg ismerem is annyira, hogy ő is lessz*arja az ilyeneket..
tegnapi 14.06-os vagyok
tegnap délután elmentünk sétálni hármasban, gofriztunk-fagyiztunk, minden oké volt, úgyhogy részemről rendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!