Normális ha az egyhónapos kislányom este 20:00 tól egészen hajnal 3:00 ig sír pedig megetettem tisztába tettem és párpercekre aludt el?
Nem, ez egyaltalan nem normalis dolog. Viszont a szeklete rendben van, az anyatejes babake ilyen, ugy nez ki ahogy leirtad.
Nem eszel olyan dolgokat, amitol fajhat a kicsi hasa? Bab, borso, kaposzta? Miket eszel?
Esetleg ami meg lehet, hogy nem taplalo az anyatejed, tul vizes, igy nem lakik jol a baba.
Amugy kerdezd a doktornot, a vedonot, mert ez nem normalis dolog.
Ja, es mikor adsz neki enni? Mert amikor az en anyatejes babam ennyi idos volt, csak rajtam logott, mar az agyaba sem tettem vissza, mert egyfolytaban enni kert.
Szia!
Szerintem ne ijedj meg, nálunk is volt az elején ilyen hogy sokáig sírt. Már hívtuk az ügyeletet, de ott is azt mondták ez természetes és vagy a hasa fáj vagy a kinti létet nem szokta még meg az idegrendszere.Valamiért nem tud lenyugodni. Nálunk a csend, a bebugyolálás vékony takaróba és sötét tudta végül megnyugtatni.2-3 szor volt ilyen. Üdv 6 hós a.
Szia!
Nálunk is ilyen volt a helyzet, de vigaszként mondom, hogy 6hetesen mintha elfújták volna, egy csapásra elmúlt és át aludtuk az éjszakát. Én csinálahattam bármit akkor is csak sírt és sírt. Ehettem nagyon oda figyelve akkor is. Úgyhogy kitartás talán már nem sok van hátra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!