Coletto Ber&go babakocsiról mi a véleményetek? Linkeltem is
2011. ápr. 30. 21:27
2/4 anonim válasza:
Én nagyon szerettem olyan mint a peg perego pliko csak jóval jóval olcsóbb, és nem rosszabb ám. Mikor városban laktunk ideális volt, volt rátehető mózes, a sportülése is elég jó volt a kupolája is masszívabb nem az az ide oda nyaklik típus, rendkívül kicsire csukódik ugye (esernyőre) ahhoz képest hogy újszülött kortól használható.
Szerettem, sajnos le kellett cserélnünk mert elköltöztünk falura és a viszonylag kisebb kerekei nem bírták a nagy gödröket, nem eltakarított havas utakat stb.
Ja és még tesófellépő is van rajta hátul aminél igaz hogy csak akkor tud odaállni a nagyobb ha ültetve van a kicsi de ez a pegperegonál is így van.
3/4 anonim válasza:
09.10 es vagyok nekünk is pont ez a szép kék szín volt:)
4/4 anonim válasza:
Mi is nagyon szerettük, amíg 2 hónap használat után ki nem törtek a csabarjai! Miután nagy nehezen kicserélték egy új kocsira, azzal ugyanígy jártunk :( Én nagyot csalódtam ebbena babakocsiban! Házilag javítottuk meg másodjára, azóta rendben van! Amúgy nagyon szép, és tényleg olcsóbb és praktikus, csak a patentmegoldás nagyon nem jó ötlet rajta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!