5 hós tápszeres babám még mindig felkel enni éjjel. Olyan 2 ora körül, aztán 6kor ébred. Másnál ez hogy van? Mikor fogja már átaludni az éjszakákat?
A z én manóm is ezt csinálta ,adj vacsira tejpépet ha nem tejérzékeny ,vagy sinlacot!
Nálunk bevált ,alszik este 9-től reggel 5-ig.
A lányom 6 hós, tápis. Este tíztől alszik kb hajnal 2- fél 3-ig, eszik és visszaszundít kb 6-ig, és ez akkor is így van, ha tápszer helyett tejpépet kap.
(Érdekes, mert három- és négyhós kora közt végigaludta az éjszakát)
Nekem 4 hós a babám és szinte percre pontosan igy ébred fel ö is enni :) Én is próbáltam teáztatni, egy óra múlva ugyanugy megkellett etetnem.
Manóm elött a két lányommal 5 éves korukig éjszakáztam ! Úgyhogy én nagyon örülök, hogy csak kétszer ébred, eszik és alszunk tovább. Te is örülj neki! :)Hogy mikorra alusszák át az éjszakát?...megpróbálom én is a Sinlacot.A tejpéptől ugyanúgy felébred.
Szia!
Az én babám is 5 hónapos, és még mindig egyszer kel éjjel aztán hajnalban mégegyszer kb. úgy ahogy a tied.
Bár most, hogy már elkezdett enni gyümölcsöt, főzeléket, meg tejpépet egyszer kihúzta fél 6 ig meg mostanában csak fél 3 kor kel és nem 1 kor....
Én abban reménykedem ha már eszik rendes adag pépes kaját hátha alszik tovább, de azis lehet, hogy nem...
Azt olvastam egy könyvben, hogy vannak olyan babák akik napközben nem eszik meg a számukra elegendő mennyiségű ételt (150 ml*testsúly)és ők éjszaka pótolják be amit nappal nem esznek meg. Nálunk ez így van mert sosem eszik annyit...
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!