Rossmannos (babydream) popsitörlőt használtatok már? Milyen?
Sokan szeretik.
Nekem spec minden popsitörlő egyforma, én tescosat használok, meg vagyok vele elégedve.
CSak valami márkátlan vacak volt, ami nem tetszett, nagyon kicsi és vékony, kemény volt.
De a neves dolgok jók.A dm-es, rossmannos is, és a tescos is. A többi csak jobb.
Épp most vettem egy 4-es akciós csomagot, sensitive-t, nekem tetszik. Kellően nedves, elég nagy és vastag . Az ára is o.k.
Szerintem megéri. Ha gondolod próbáld ki. Most akciós is.
Szia!
Hát..., én egyszer vettem, de szerintem nagyon nem jó! Nyúlós, kicsi, és az illata sem jó. A Dm-es viszont nagyon tetszik!
Én most is azt használok, én meg nagyon szeretem az illatát a dm-sel ellentétben, nekünk bejött, elég nedves, nekem a méretével sincs bajom.
Ízlések és pofonok... :P
Szerintem próbáld ki, nem drága, aztán eldöntöd tetszik-e.
Az illatával és a minőségével nekem sem volt gondom, viszont az, h egyszerre több is kijön, az egyáltalán nem tetszett. Vhogy nem jól vannak elvágva.
Én pont ezért használom a Johnson-os popsitörlőket, azok mindig egyenként kijönnek a dobozból. (dm sajnos nálunk nincs)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!