A hordozóra rá van írva, hogy mikortól lehet, de általában újszülöttkortól bele teheted, a kocsiban is pl csak azzal lehet vinni. A kisfiam 4 hónapos de már majdnem kicsi neki a hordozónk.
Ő 3550 g és 57 cm volt
2011. ápr. 30. 08:18
2/18 anonim válasza:
első vagyok...bocsánat, félreolvastam, nem láttam, hogy kenguruba..:) ne haragudj
de azokra is ráírják szerintem:))
Ha vársz, azzal ártani nem ártasz, nekem azt mondta a védőnőm, hogy amig nem ül, addig ne terheljem ezzel a gerincét...de már vannak kifejezetten újszülöttkortól valók is
2011. ápr. 30. 08:19
3/18 anonim válasza:
Én hordozókendőben már 2 hetesen hordoztam,de a kenguru más,az nem öleli körbe ugy mint a kendő.Abban mindig csak lógó,apatérdétverdeső babákat láttam eddig,tehát 2 hóst még nem.
2011. ápr. 30. 08:28
4/18 anonim válasza:
Bocs, nem a kérdésre válaszolok, de nem használnék a helyedben kengurut, inkább hordozókendőt vagy mei tait. A kenguru sem a te sem a baba gerincének nem jó.
2011. ápr. 30. 08:40
5/18 anonim válasza:
Nekünk újszülött kortól használható kengurunk van, amit fektetve is lehet hordani. Lányom 5,5 hetes, egyszer volt benne kb. 10 percet itthon, hogy szokja, de amíg nem muszáj, addig nem erőltetem a dolgot. Egyébként gerinc merevítős, jól párnázott, tök jól tartotta a babát, és még fejtámasza is van, nem billeget benne a lányka egyáltalán, de azért óvatosan alkalmazom még. Egy-egy rövid sétára viszont lassan be fogom vetni, mert kutyát sétáltatni elég macerás babakocsistól.
2011. ápr. 30. 08:57
6/18 anonim válasza:
Utolsó vagyok.
Amúgy a lányom 4,5 kiló és 58cm körül van most.
2011. ápr. 30. 08:57
7/18 anonim válasza:
A kendőben pont az a jó h nem kényszeriti vízszintesbe a babát,szinte magzati pózban lehet.
ha fektetve horodozol benne akkor is a neki megfelelő pózban lehet.
(gondoljatok bele,jo az a babának-mondjuk fél évesen-mikor kifelé viszik kenguruban apuci nagy hasán?szinte homorit szegény gyerek,nem beszélve arrol h kenguruban egy kb 5cm széles kis tartórészen"ül")
2011. ápr. 30. 09:10
8/18 A kérdező kommentje:
Mei-Tei-om is van. Azt mikortól használnátok?
2011. ápr. 30. 09:22
9/18 anonim válasza:
Mi Mei tai-t vettünk. 1-én lesz 3 hónapos a baba, egy-egy rövidebb sétára már beletettem. Elméletileg lehet már hamarabb is, de én nem mertem. Abból a szemszögből viszont jó ha hamarabb megismerteted vele, hogy talán könnyebben megszokja. Olyan édesen alszik benne. Nekem úgy tűnik, hogy szereti. Hátránya az, hogy kifelé fordítva nem ajánlatos hordozni a gerince miatt. A mi picink viszont imád úgy nézelődni, így állandóan nyújtózkodik, hogy rendesen kilásson.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!