Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerepelt már a babád fotója...

Szerepelt már a babád fotója a Kismama magazinban? Milyen ajándékot küldenek?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 29. 22:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem szerepelt még, de hol lehet képet feltenni? Előre is köszi!
2011. ápr. 29. 22:35
 2/11 anonim ***** válasza:
Beküldtem több,mint 1éve a babám képét a Megérkeztem rovatba,de sohasem jelent meg.:(
2011. ápr. 29. 22:38
 3/11 A kérdező kommentje:

kismama@sanomamedia.hu címre küldtem be három képet, és az egyiket éppen az e havi számba rakták bele, Babakocsiban a baba rovatba.

Most júli-augusztusra lehet beküldeni május 15-ig Szopik a baba rovatba,

- szeptemberre lehet július 15-ig Ikrek rovatba,

- és októberre lehet augusztus 15-ig Fürdik a baba rovatba ilyen témájú képet.

Amelyik baba képét beválogatják az újságba, az kap két példányt az újságból, és egy kismama-ajándékcsomagot. Ez utóbbira lettem volna kíváncsi, hogy mi van benne.

2011. ápr. 29. 22:40
 4/11 anonim ***** válasza:

Én is beküldtem 2 hónapja. Akkor ne is reménykedjek?

Most elszomorodtam.

Bocs az off-ért.

2011. ápr. 29. 22:40
 5/11 A kérdező kommentje:
Ja, igen, a Megérkeztem rovatba is be lehet küldeni képet ugyanarra a címre, de azért nem jár ajándék, csak megjelenik az újságban - már ha beválogatják persze.
2011. ápr. 29. 22:41
 6/11 anonim ***** válasza:
de jó, köszi a tippet, beküldök én is egy-két képet :)))
2011. ápr. 29. 22:44
 7/11 anonim ***** válasza:
ÉN is beküldtem a kislányomról készült képet az Alszik kategóriába ami a jövőhavis zámban fog megjelenni. Kíváncsian várom benne lesz e:):):)
2011. ápr. 30. 09:46
 8/11 anonim ***** válasza:

Én már feladtam... Kb egy éve majdnem minden hónapban küldtem be képet valamelyik gyerekemről, de egyszer sem jelent meg.

Tudom, biztos sok képet kapnak, de jó lett volna viszontlátni őket az újságban. Több képet nem küldök, megfogadtam..

Nektek gratulálok, ugyan nem tudom, mi az ajándék, de hamarosan biztos küldik:)

2011. máj. 2. 15:26
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, azért még reménykedem, hátha van valaki, akinek már szerepelt az újságban a babája. :)
2011. máj. 2. 15:30
 10/11 A kérdező kommentje:
Közben megjött az ajándék, akit érdekel, annak leírom: kaptunk két példányt az újságból, egy National Geographic Élet az anyaméhben, ikrek című dvd-t, és egy rózsaszínű kis vízilovat, aminek a hátulja tappancsos-tapadókorongos, és fel lehet ragasztani azokkal a kád oldalára, vagy csempére.
2011. máj. 23. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!