Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » SOS.11 hónapos kisfiam megszop...

SOS.11 hónapos kisfiam megszopogatta a filctollat. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Tiszta kék a nyelve, próbáltam letörölni neki a nyelvéről, vízzle mosni..de még mindig kék. Nem lehet baj?
2009. márc. 7. 13:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Milyen filc? Alkoholos, vagy "sima". Szerintem nem lesz baja, gondolom inkább csak összemaszatolta magát....Nagy mennyiségű tintát sértetlen filcből nehezen lehet kiszopogatni...
2009. márc. 7. 13:21
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz semmi baja, ne aggódj. a filtollakban nincsenek mérgező anyagok. semmi különbség nincs aközött, hogy a bőrére vagy a nyelvére kerül e a festék. rengeteg gyerek összefirkálja magát filctollal. esetleg próbáld meg puha fogkefével óvatosan ledörzsölni a nyelvéről a festéket.
2009. márc. 7. 13:22
 3/11 A kérdező kommentje:
Sima. Vastag fültisztító pápcával törölgetem a nyelvét...nem vagyok parázós, de ez most gáz :(
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem lesz semmi baja, ne aggódj!
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
A sima az tutira nem nagy ügy.
2009. márc. 7. 13:23
 6/11 A kérdező kommentje:
A fogkefe még jobb,. Köszönöm a gyors segítséget!!!
2009. márc. 7. 13:25
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy gáz! Nekem azt mondták, hogy kutyasz.-t lehetőleg ne egyen, de azt, hogy megkóstol ezt-azt ami nem ennivaló, az együtt jár a gyerekneveléssel.
2009. márc. 7. 13:30
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nem gáz, de fényképezd le gyorsan emlékbe!!!
2009. márc. 7. 13:36
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
semmi gondja nem lesz tőle, lassan szokd meg:-) LEsz még több színű is a nyelve és különböző testrészei, ha színezni, festeni fog:-) Alkoholos filc azért ne legyen a közelébe. attól sem lesz baja, csak még nehezebben fog lekopni róla, mint a sima:-)
2009. márc. 7. 16:00
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek. Így utólag: tényleg túlparáztam, dehát ez volt az első... :D
2009. márc. 7. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!