Mennyi idővel előbb kell beíratni a babót bölcsibe Győrben?
Igaz, jól teszed ha már most feliratod a vezetőnővel, hogy oda szeretnéd vinni, vagy legalább jelzed feléje. Én Győrben vagyok gondozónő, így tudom mi a helyzet. Nálunk volt már olyan anyuka aki a nagyobbat hozzánk hordta, és kiderült, hogy lesz kis tesó már pocaklakóként szólt, hogy mikor szeretné hozni.
Szóval én a helyedben intézkednék, hogy biztos legyen a hely.
Én is úgy hallottam, hogy ha még meg sem született (kis túlzással:-) már be kell jelenteni.
Én Öttevényen lakom, elméletileg itt is nyílik szeptemberben bölcsi, de még konrkétat nem tudom. Lányom 9 hós, én is szeretném majd bölcsibe adni 2 éves kora után, ha sikerül a kistesó. Ha meg nem , akkor azért, mert dolgozni kell mennem.
De ez a helyzet Pécsen is, onnan származom.
Sopronban viszont vadásszák az ovik, bölcsik a gyerekeket...
Első vagyok!
Hát Sopronban sem vadásszák, ott is ugyanaz a helyet, mint Győrben, 120%kal működnek a bölcsik. Ott voltam gyakorlaton tavaly...tudom.
Amúgy elvileg akkor nem veszik be a babát bölcsibe, ha az anyuka saját kényelme érdekében akarja beadni, mert nem bír két gyerekkel. Igazolt munkaviszony kell hozzá, de sajnos nem mindenhol kérik.
Akkor bocsánat, másfél éve még mást hallottam Sopronról...
De Pécsen most is ez van...
Szóval jobb, ha időben utánajársz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!