17 éves fiú vagyok, és gyereket szeretnék, azért ez a mai világba elég fura nem? Nem úgy gondolom, hogy csak akarok, hanem hogy most akarom.
Nézd:A párom most 35,én meg 33 éves vagyok,és most van egy 6 hónapos kislányunk.Szerintem jól tettük,hogy nem hamarabb...
Éld az életet,és ha annyira hiányzik neked egy gyerek,javaslom járj be egy bölcsibe segédkezni...Majd ha látod,hogy milyen felelősséggel jár egy gyerek,Egy-két hét vagy nap után,szerintem elgondolkozol azon,hogy MOST szeretnél-e tényleg gyereket,vagy inkább még szórakozol,tanulsz,és inkább megalapozod a jövőd,ahová viheted ,majd a kicsit.
Az is lehet,sőt szerintem biztos,hogy ez csak egy átmeneti fellángolás,ami hamar csitulni fog.Ilyen érzelmekre ne alapozz......mai világban fontosabb a pénz,és ha az megvan,vagy az alapja,akkor már elgondolkodhatsz a babatémán.
De előbb még ismerj meg egy szép lányt,akinek 5 évig fogsz udvarolni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!