A szemfog kibújása tényleg jobban megviseli a babákat?
Kislányomnak most bújik a szemfoga.Tegnap,és tegnap előtt belázasodott,és megy a hasa.már elég piros szegénykémnek a popsija.Lehet a fogzástól igaz?
Tapasztalatok?
Nagyon szépen köszönöm!
Hasonló cipőben járunk. Épp délután tettem fel egy kérdést, hogy a szemfog bújása okozhat-e magas lázat.
A két alsó jön a fiamnak, de a felsők is be vannak dagadva.
Délben 39 fokos láza volt, majd du. 6-7-től megint megy felfelé neki. Lefekvéskor adtam neki egy germicid C kúpot, de ki is pukizta, még mindig 38,5 fokos láza van, már nem tudom, hogy mit adjak neki...
Na akkor nem csak mi "szenvedünk".Köszi nektek a válaszokat.
Nekem is azért furcsa,mert a többi fog kibújását szinte észre sem vettük.
Most meg láz,hasmenés...hát majd csak átvészeljük.
Kitartást nektek,és a babónak!Üdv!
én úgy tapasztaltam, hogy nagyon gyerekfüggő a fogzás.
A lányommal rettentő szenvedés volt a fogzás, a fiamnál akkor veszem észre az új fogakat, ha véletlen koccan a kanál vagy pont úgy belátok a szájába.
Egyébként a lányomnál is magas láz és vörösre csípett popsi kísérte a szemfogakat (is), Dentinox, Dologél, egyéb kencék/fogkrémek, homeo cuccok nála nem értek semmit, ha nem volt éppen lázas, akkor is Panadolt és Nurofent adtam felváltva amikor fogzott, mert egyébként vergődött a fájdalomtól (a doki ő tanácsolta ezt, hogy ne kínlódjon már annyira)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!