Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Másnak is többet alszik ma a...

Másnak is többet alszik ma a babája?

Figyelt kérdés

Remélem nem beteg, 4 hós kisfiam (fejlődési ugrás elvileg nincs) reggel fél hétkor kelt, aztán fél 9 kor aludt kicsit, majd 10 től aludt másfél órát, aztán 13 h előtt elaludt, lassan megint másfél órája alszik. Néha flsír álmában, lehet a foga? de akkor tudna ennyit aludni?

vagy front van??????

2011. ápr. 28. 14:06
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem tudom. Az enyém is ilyen sokat aludt, majdnem ugyanígy, ahogy leírtad + most is alszik (6 hós), de ő azért, mert beteg. Láza nincs, csak köhög, tüsszög, bágyadt és kap Fenistil cseppet is, ami egyébként is álmosít...

Azért lehet, hogy front is van, mert tegnap ő sem aludt ennyit a betegség ellenére sem!

2011. ápr. 28. 14:10
 2/6 anonim ***** válasza:
Az én lányom 13 hós és dél óta alszik. Ilyenkor már azért általában fent szokott lenni!
2011. ápr. 28. 14:22
 3/6 A kérdező kommentje:
Nálunk nincs tünet, és jó kedvű is ha fent van, csak furi hogy ma enniyt alszik, azért jutott eszembe esetleg a fog, mert napok óta ki sem száll a szájából, az a program hogy nem szabad kisfiam , és kiveszem a kezét, és fél perc múlva megint ott van.
2011. ápr. 28. 14:28
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem is többet alszik ma is, és tegnap is 7,5 hónapos lányom.
2011. ápr. 28. 14:38
 5/6 anonim ***** válasza:
2 hónapos kislányom dél óta alszik.Mondjuk délelőtt eléggé lefárasztotta magát,de lehet hogy front is van.Érdekes,mert tegnap szinte semmit nem aludt,vagy csak nagyon nyugtalanul.Legalább mi is tudunk egy kicsit pihenni,nem?
2011. ápr. 28. 16:35
 6/6 anonim ***** válasza:

Akkor nem vagyok egyedül!!!!

Nekem is 4 hós a kisfiam, ma rengeteget alszik, evés után egyből bealszik, most is alszik, pedig 5után már nem szokott...

Megnyugodtam:))

2011. ápr. 28. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!