Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi lehet a babámmal? Beteg?

Mi lehet a babámmal? Beteg?

Figyelt kérdés
Tegnap óta kész rémálom a nappal a 4 hónapos kisfimmal. Szinte egész nap sír, alig eszik, alkalmanként 50-70 ml, feszíti magát evés közben, ordít.Nagyon nyűgös, levert, pedig egyébként vidám baba, láza nincs...Tegnap orvosnál is voltunk, nem talált nála semmit, annyit mondott, hogy adjak neki Infacolt mert biztos a hasa....
2011. ápr. 28. 13:09
 1/6 anonim ***** válasza:

A foga sanszos .

próbáld meg óramutató járásával megegyezően simogatni a pocakját ha hasfájós lenne v. fektesd pocakra.

nem ettél valami olyat ami neki okoz hasfájást?

K betüsök, hüvelyesek? ilyesmi?

2011. ápr. 28. 13:11
 2/6 A kérdező kommentje:

Sajnos tápszeres, úh nem én lehetek a hibás...:(

Én is a fogára gyanakodtam, de megnézte a doki és azt mondta biztos nem az...

2011. ápr. 28. 13:13
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha nem a fog, és nem talált a doki semmit, akkor én kipróbálnék egy másik tápszert.Hátha...

Nálunk egy hónapos korban volt nagyon nagy hasfájás (Infacol mellett).Spec. tápszert kapott.Utána nem volt semmi gond.

2011. ápr. 28. 13:18
 4/6 A kérdező kommentje:

Igen, erre is gondoltam :)

Csakhogy már így is Beba Ha Sensitive-et kap, ami kifejezetten pocifájásra van:)

De azért köszönöm!

2011. ápr. 28. 13:20
 5/6 anonim ***** válasza:

Az én babám is kicsit nyügibb, de inkább evéseknél, bár ő megeszi az adagját, ill ma meg bágyadt, reggel 7 körül kelt, aztán háromnegyed kilenckor bekumott 30-40 perce (ezt mindíg szokta, aztán játék a köv evésig, de most fél ór után a saját kis ágyában játék közben elaludt, és másfél ó múlva ébredt, evett aztán fél óra játék és most megint alszik.. Mikor fent van akkor a keze meg egyfolytában a szájában a keze, igen is lehet a foga...

remélem nálunk is az, mert láza nincs, remélem nem beteg lesz

2011. ápr. 28. 13:21
 6/6 anonim ***** válasza:

a tünetek miatt azért lehet a pocak is, de az evést befolyásolja a fog, és lehet ezért nyüszibb, mert éhes is de fáj is neki....

Kitartás

2011. ápr. 28. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!