Mi lehet a babámmal? Beteg?
A foga sanszos .
próbáld meg óramutató járásával megegyezően simogatni a pocakját ha hasfájós lenne v. fektesd pocakra.
nem ettél valami olyat ami neki okoz hasfájást?
K betüsök, hüvelyesek? ilyesmi?
Sajnos tápszeres, úh nem én lehetek a hibás...:(
Én is a fogára gyanakodtam, de megnézte a doki és azt mondta biztos nem az...
Ha nem a fog, és nem talált a doki semmit, akkor én kipróbálnék egy másik tápszert.Hátha...
Nálunk egy hónapos korban volt nagyon nagy hasfájás (Infacol mellett).Spec. tápszert kapott.Utána nem volt semmi gond.
Igen, erre is gondoltam :)
Csakhogy már így is Beba Ha Sensitive-et kap, ami kifejezetten pocifájásra van:)
De azért köszönöm!
Az én babám is kicsit nyügibb, de inkább evéseknél, bár ő megeszi az adagját, ill ma meg bágyadt, reggel 7 körül kelt, aztán háromnegyed kilenckor bekumott 30-40 perce (ezt mindíg szokta, aztán játék a köv evésig, de most fél ór után a saját kis ágyában játék közben elaludt, és másfél ó múlva ébredt, evett aztán fél óra játék és most megint alszik.. Mikor fent van akkor a keze meg egyfolytában a szájában a keze, igen is lehet a foga...
remélem nálunk is az, mert láza nincs, remélem nem beteg lesz
a tünetek miatt azért lehet a pocak is, de az evést befolyásolja a fog, és lehet ezért nyüszibb, mert éhes is de fáj is neki....
Kitartás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!