Hallottatok már a Mountain babacipő márkáról?
Bocsi az offért, de kicsit helyesbíteném az első válaszolót. Más a kíniai cipő, meg más az, ha egy Nike, vagy bármilyen más márkáju cipőt ott gyártanak. Manapság még a neves nagyvállalatok is a távol keletre telepítenek leányvállalatokat, mert olcsóbb a munkaerő,mint máshol de attól az a cipő még Nike, és ugyanolyan minőségű, mintha mondjuk Angliában készülne, mert attól még az anyaga, meg a gyártás technologia minőségi.
Persze ezzel nem leszólni akarom a kínai cuccokat, mert én is vásárolok ott, csak próbáltam szemléltetni, hogy miért ne vegyük egy kalap alá őket.
Köszönöm a válaszokat! :) Igazság szerint ezt néztem ki:
Nagyon tetszik, meg bőr meg minden, csak nem tudom, meg merjem-e venni, tartja-e majd a bokáját rendesen, meg ilyenek. :) Ez és egy d.d. step cipő között vacillálunk, mondjuk az drágább, de nagyon sok jót hallottam arról is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!