Milyen ruhákat, cipőt vegyek a lányomnak a nyárra, ősz elejére? Miből mennyit? Mekkora méretűt? 15 hónapos,10 kg és 80 cm,19-es a lába.
Nyárra: Rövidnadrág, szoknya, szandál, félcipő, r. ujjú body, pamut felsők, pólók, h. ujjú kardigán, pulóver, zokni, sapka/kendő, fürdőbugyi/fürdőruha, hosszú pamut nadrág, melegítő együttes hidegebb napokra.
Őszre: melegítő, harisnya (rövidnadrággal és szoknyával is rá tudod adni) esetleg vastagabb szoknya (kord) zárt cipő, zokni, kardigán, h. ujjú body, pulóver, pamut mellény, hosszú naci, farmer naci.
Nekem fiam van és a szoknyán kívül kb ezek a cuccai vannak. Neki nagyon sok ruhája van, 3 gyereknek elég lenne az tuti ha nem négynek, nem én veszem őket kapjuk használtan a rokonoktól.
Szerintem bodyból elég 5-5 db (hosszú és rövid ujjú) harisnya is 5-6 db, zokni 5 pár, lábbeli legalább két pár kell nyárra/őszre egy szandi meg egy zártabb, esetleg harmadiknak gumicipő (olyan tengerpartos:D) az nagyon jó homokozóba is. Szoknya/egybe részes ruha 3-4 db elég, rövid naci 2 db, melegítő alsó-felső 1 db (esetleg egy játszós is pluszba) pólóból szerintem kell vagy 10-12 (az enyém 3-at is elhasznál egy nap mindig összekeni és nem szeretem ha piszkosban van, mindig adok rá újat) pulcsi/kardigán 3-4 db, hosszú nadrág (farmer meg pamut) 4-5 db, hosszú ujjú pamut felsőből is vegyél néhányat. Remélem mindent leírtam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!