Anyukak! Hogy tudtok magatokra idot szoritani?
Az én férjem alapból 5-re ér haza munka után. Van, amikor még később. De pl. vásárolni, vagy kávézni a barátnőkkel el tudok még menni akkor is. Apuka pl. mehet edzeni hétvégén is. Akkor a délelőttből mondjuk elcsíp 2 órát, de a nap többi részében otthon van.
Én pl. jövő szombaton mehetek a barátnőimmel vásárolgatni, mert a férjem vigyáz a babára. 2 hónapos, szeret apával lenni. :)
Amúgy kompromisszumokat kell kötni a férjeddel, különben sehogy sem lesz jó. Nekem pl. rajta kívül nincs is más segítségem. Így egymásra számíthatunk csak, okosan kell beosztani az időnket. Működik, mert mindketten tudunk időt szakítani magunkra, és persze egymásra is.
Szia! Ne aggódj másnál sem jobb a helyzet!
Az én párom hétfőtől-péntekig 5:30-21:00-ig távol van,egyszóval egész nap dolgozik.A hétvégén szabad,akkor tudunk együtt lenni illetve akkor tudnék privát programot szervezni ha a kisfiam ellenne az apjával de sajna nem igazán.Iszonyat anyás,úgyhogy nagyon nehéz!Ha pedíg 3 havonta elmegyek fodrászhoz akkor is rohanok haza mert kb. 5-ször telefonál rám,hogy mikor érek haza és,hogy siessek...Szóval a fiam 17 hónapos és én azóta gyakorlatilag sehol sem voltam kikapcsolódni! Sem barátnők,sem kávézgatás,sem mozi,sem egy buli,egyszóval SEMMI!!!! Azt hiszem kezdek bekattanni már az itthon léttől!Szeptembertől megy bölcsibe és lehet,hogy csúnyán fog hangzani de én esküszöm örülök,hogy visszamehetek dolgozni!Nagyon társasági ember vagyok és iszonyat hiányzik egy kiadós beszélgetés vagy bármi ami kizökkentene a hétköznapi taposómalomból.DE! Imádom a fiam,ő a mindenem,az életem,ezért megbékéltem a jelenlegi helyzettel.Majd ha nagyobb lesz,talán újra élhetem kicsit én is az életem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!