Anyukák! Ti ragaszkodtok a Márkás cipőkhöz?
Figyelt kérdés
Kislányom 17 hós lesz és szandált akarok neki venni,de nem tudom eldönteni milyet vegyek.Sokan a SIESTÁT ajánlják,de mások szerint nem kell márkásat venni.Ti hogy vagytok ezzel?2011. ápr. 27. 14:41
11/15 anonim válasza:
Kisfiam 13 hónapos, 1 hónapja jár önállóan kilómétereket megtéve.Azt mondják fontos a jó cipőválasztás.Őszintén szólva mi az egyik bev.központban vettünk neki egy átmenetit mostanra, 2e ft volt.Tökéletesen megfelel.
12/15 anonim válasza:
Nem veszek márkásat. Nagyon hamar kinövi, és gyakran csak a név miatt kerül 10-szer annyiba egy cipő (de ez ugyanígy igaz a ruhákra is).
13/15 anonim válasza:
Szia
Mindig uj es mindig ugyan azt a markat veszem (clarks).
Lehet nem olcso, de inkabb megveszem mint, hogy tonkre tegyem a labat.
Ruhabol ra adok orokoltet is turisat is.
14/15 anonim válasza:
Igen, ragaszkodom. Nem feltétlen Siesta, de no name cipőt, vagy kínait soha nem vennék! Még magamnak sem.
Ami gagyi, az olyan is, addig tart. A minőséget meg kell fizetni!
15/15 anonim válasza:
Én Deicmannos Bobby Shoes cipőt szoktam neki venni, 3-4 ezer fortint.A téli bakancsa is az volt, és mintha nem is használta volna úgy néz ki, pedig sokat volt rajta, egyszer sem ázott be, és nem ment tönkre a lába.
Ezek a nagyon márkás cipők szerintem csak pénzlehúzás, az anyukáknak meg amolyan presztízskérdés(nem akarok megbántani evvel senkit).Mindenki a saját pénztárcája szerint válasszon szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!