Kislányom 17 hós lesz és szandált akarok neki venni,de nem tudom eldönteni milyet vegyek.Sokan a SIESTÁT ajánlják,de mások szerint nem kell márkásat venni.Ti hogy vagytok ezzel?
Soha nem vettem még márkás cipőt neki. Csak a név miatt én fölöslegesnek látok több tízezret kiadni rá.
2011. ápr. 27. 14:42
2/15 anonim válasza:
Én márkásat szoktam venni, lúdtalpas, és azt mondta a doki, hogy ezek adnak tartást a lábának. De ugyanolyan hamar szétmotorozza és rúgja ezeket a drága cipőket is, mint az olcsókat.
2011. ápr. 27. 14:45
3/15 anonim válasza:
arra a 2-3 hónapra amíg jó neki? teljesen felelsleges.
Az elsőnél még megvettem, mert hogy biztos jobb...hát nem. Utána már vettem ami tetszett. akkor is ha noname
2011. ápr. 27. 14:46
4/15 anonim válasza:
Akkor én vagyok a harmadik fajta anyuka, márkásat veszek, de használtan.
Természetesen nem a széttaposott, lekoptatott cipőket vásárolom, hanem a majdnem újakat.
2011. ápr. 27. 14:47
5/15 anonim válasza:
Csak újat de nem márkásat. Fele felében veszük uniszexet és lányosat. Hogy 2. babánál legalább ne elölről kelljen megvenni.
Nem értek egyet a Siesta dicsőítésével. Iszonyat drága.
2011. ápr. 27. 14:48
6/15 anonim válasza:
Attól függ, mi számít márkásnak.
Gyerekcipőboltban veszek, nézem az árat is, de ott általában jó minőségű cipők vannak. legutóbb Falcont vettünk. Az márkás???
Kínai noname cipőt viszont soha!!!
2011. ápr. 27. 14:55
7/15 A kérdező kommentje:
Barátnőmmel bementünk a kinaiba mert megakarta nézni milyen szandit vegyen ő is.Egy szandál 3500.ft.Akkor inkább megveszem az olaszt 3900-ért.
2011. ápr. 27. 15:02
8/15 anonim válasza:
Igen ragaszkodom. Hogy miért? Hát azért, mert megvettem a noname csizmát a 1,5 éves lányomnak, akinek szezon végére szépen befelé dőlő bokája lett tőle. No meg azért, mert megvettem a wink cipőt 3500 forintért, mondván nem veszem meg az 5000-es adidast, mert jó lesz az a játszóra. Nos egy hónap alatt tropa lett, míg a márkás cipő kibírja az egész szezont. Én inkább kevesebb cipőt veszek a gyereknek, és használtatom vele a cipővédőt motorozáshoz, de legyen jó minőségű az a cipő, és ne roncsolja a tartását. Amúgy márkásat is ki lehet fogni újonnan jó áron, csak utána kell járni.
2011. ápr. 27. 15:03
9/15 anonim válasza:
Eddig összesen 2 pár cipőt vettünk.
Az első egy Elefanten, 8000.- Szép jó, igazából semmi extra. De mikor a kislányom elkezdett benne homokozni, meg rohangált anyukám veteményesében, csupa föld és piszok lett, eszembe jutott a pénztárcám. Úgyhogy vettünk egy másikat a kínaiban, az is szép, kényelmes neki, látszik a járásán. Így van egy kínai játszós és egy "márkás" kimenős "szépcipő".
2011. ápr. 27. 15:27
10/15 anonim válasza:
Márkásat. Igen, hamar kinövi a gyerek, de nem teszem tönkre a lábát. Nekem a mozgás doki mesélte, hogy mindenki olcsóbbat vesz, pedig ilyenkor még számít a jó cipő. Vannak nagyon jó minőségű cipők amik nem annyira drágák(Falcon).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!