Nem akarok a kisfiamnak lábbal hajtós kismotort venni, megtehetem ezt, hogy neki ne legyen, hiszen mindenkinek van?
Szerintem sokkal nehezebb hajtani a bébi taxit, mint egy motort, mivel sokkal szélesebb és ez által lomhább, nehezebb. Legközelebb ha van lehetőséged, engedd meg, hogy kipróbálja a kismotort. AMúgy meg ha annyira sz*a,r a járda lehet szegénykém azért nem tudja rúgni magát.
Ha stabilan jár és fut, akkor természetesen nem baj, ha járássegítőnek használja.
A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:19
én fiam 1 évesen kapta a kismotort és tökéletesen kormányozta hajtotta első perctől. teljesen le voltunk döbbenve :) SOHA NEM ÜLT KOMPBA!
a 3. válaszolónak meg azt üzenném, hogy fiam 6 hónaposan kapta a taxit, most 1,5 éves, minden nap ráül de még mindig csak hátrafelé megy vele. nem tudja hajtani előre mert túl széles és akkora terpeszben van, hogy ha előre kell hajtania, fel kell állnia nagy terpeszbe.
ne vegyél kismotort ha nem akarsz de ha közösségbe kerül nem tudod kivédeni, hogy ne motorozzon!
Nem kötekedni akarok, de szerintem egy kicsit túl aggódod a dolgot.
És később biciklije se lesz? Mert ugye az két kerekű...
Szerintem vehetsz neki, és valószínű, hogy fog esni vele. De ugyanígy fog esni csak simán szaladás közben, de lehet, hogy egy kavicsba fog orra bukni. Ezeket nem lehet kivédeni.
Második vagyok. Az én lányom 15 hónaposan kapott egy nyuszimotort, ennek már 10 éve:) Azóta a motort már a negyedik gyerek hajtja, most éppen az én két éves kisfiam.Ez egy alacsony, kisebb járgány, kezdetnek megteszi, bár nem olyan szép:)
Írd be a keresőbe, hogy nyuszimotor, linkelni már nem merek, mert törlik a válaszaimat...
Szia!
A fiamnak ilyen van: [link] (régebbi fajta és kopottabb, de ilyen) kicsi és nem is széles (még nincs 1 éves a fiam) könnyű hajtani (először persze csak hátrafelé) :-)))) és még soha nem borult fel vele.
Most ugyanebből vettem motort is neki, de azt még nem kapta meg. [link]
Remélem ez nem minősül reklámnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!