Milyen ruhát adjak ma 1 hós babámra sétáláshoz? Kb 20 fok van, de eléggé fúj a szél!
Figyelt kérdés
2011. ápr. 27. 12:53
1/5 anonim válasza:
13 hós a lányom, én a következőket adtam rá:
rövidujjú body, hosszuujjú poló, térdzokni, farmernadrág (mert azon nem fúj át a szél) és egy vékonyabb pulcsi. Egy vékony sapi, kendő pedig a fejére, csak hogy a fülét védje.
2/5 anonim válasza:
Első vagyok, bocsánat, valamiért azt olvatam, hogy 1 éves a babád. igy szotorno. De harisnyát szerintem adjál rá, meg kicsit vastagabb pulcsit. A többi maradhat.
3/5 anonim válasza:
Én nagy szélben míg olyan pici volt sosem vittem ki...
4/5 anonim válasza:
1 hónapos picibabát szeles időben nem vinnék ki én se...majd lesz jó idő a sétáláshoz vele..
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi,igazatok van.Itthon maradtunk!
2011. ápr. 27. 14:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!