Mit adtok ilyen időben sétáláshoz egy 8 hetes babára?
Figyelt kérdés
Hét ágra süt odakinn a nap, téli kabátban melegem lenne nekem is.Akkor a kisgyereknek is melege lenne a bundazsákjában.Csak kis kabátom sajnos nincs.Még is hogy oldjam ezt most meg, délután menni kell az oviba a nagyért.2011. márc. 22. 12:29
1/3 anonim válasza:
Ha nem öltözteted alá nagyon, szerintem nem lesz benne melege. Vagy adsz rá vastagabb pulóvert és betakarod.
2/3 anonim válasza:
Tegnap a 2 hónaposomat így öltöztettem fel:
hosszú újjú body, zokni, plüss rugdalózó,
vékonyabb overál, polár sapka
vastagtakaró alatta és betakarva nagyjából.
Rajtam egy farmer, hosszú ujjú felső, vékony polár pulcsi, pufi mellény volt. A napon kicsit meleg volt, de árnyékban kellett ennyi.
Mivel a picurt nem tűzi a nap a babakocsiban és nem is mozog, szerintem neki nem volt melege.
Ma lehet egy kicsit melegebb már a levegő, úgyhogy a mai sétára lehet én sem takarom be annyira, ha megyünk a nagyért a bölcsibe. Viszont utána irány a játszótér, ahol azért 5 után már nem süt a nap, úgyhogy fel kelleni fog a takaró.
3/3 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan viheted bundazsákban, nem lesz abban melege, max. nem takarod be. Én is abban vittem ma. Délután megyünk orvoshoz, akkor lehet, hogy vastag (kinti) rugit adok rá, viszont az nem olyan kényelmes a kocsi szempontjából, mert kocsiban le kell venni, ne legyen melege és a bundazsákból kivenni a legkönnyebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!