Szürnyű dolog történt. Ijedt már meg tőled a babád?
Figyelt kérdés
Ma felraktam egy fehér arcpakolást és azt gondoltam 10 hónaposom esetleg nevet, de először csak nézett, majd úgy felsírt, mint még soha. Én kifutottam, az apuja megnyugtatta, azóta is csak bámulja az arcom ha szólok neki, még a hajpántomat is levettem, mert majdnem sírt mikor ránézett.
Holnapra kiheveri?
2011. ápr. 26. 18:27
2/8 anonim válasza:
Jaaaj, szegénykéim! Szegény Pici, hogy megijedt, szegény Te, hogy emiatt lelkiismeret-furdalásod van. Nemsokára jót nevettek majd mindketten ezen! :)
3/8 anonim válasza:
Kislányom a szürke iszappakolásomat csodálta meg :) Nem sírt, de nem ismert meg :)
Ne aggódj, nem lesznek rémálmai!!! :)
4/8 anonim válasza:
Na én a napszemüvegemmel jártam így:D!Már megszokta,de először úgy ordított,hogy még megijedtem,mert nem tudtam mi baja lett.......
5/8 anonim válasza:
Drááááága. :-)
Még nem történt velem ilyen. Szegényke... Biztos elfelejti
6/8 anonim válasza:
Persze, amikor a hajamon volt a lila színű szőkító sampon:-))))
7/8 anonim válasza:
Igen :) De csak nevetünk rajta :) Zuhanyoztam, szemüveg nem volt rajtam, a hajam is vizesen-máshogy állt, olyan ordítást csapott szegényem, hogy ihaj :) Az apja meg akkor hozta rá a frászt, amikor megborotválkozott - azóta is azt hozza fel indokként, hogy miért csak kéthetente kerül elő a borotva, hogy megijed a gyerek :)
8/8 anonim válasza:
Mikor először látott kibontott, megmosott hajjal, akkor ordított egy sort, de ma már áll előttem, és neki is szárítani kell a haját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!