Mennyit van ölben 11 hetes babátok?
A mi babánk egész nap ölben lenne. Ha leteszem a játszószőnyegére, vagy a pihenőszékbe 5 perc után sír. Már letörik a derekam. Mit tegyek, hogy tovább ellegyen? Ha elkezd sírni annyira behergeli magát, hogy szerintem abba se hagyná amíg ki nem veszem.Hiába sípolok Neki, zörgetem a játékait. Hason egyenesen utáll. Hogyan fog így fejlődni ha csak ölben van? Volt valaki hasonló helyzetben?
Előre is köszi a válaszokat!

Szia! Az én lánykám is ilyen "ölbemanó" volt, mellé párosult az, hogy nagyon hasfájós volt. Még aludni sem tudtam letenni, mert ha nem azonnal ébredt fel, akkor egy 15 perc után tuti. Szóval ez 4,5 hós koráig tartott, aztán jött a fogzás, ami miatt rengeteget sírt. Ami nálunk bevált, az a kenguru, 3 hós korától a mai napig használjuk, illetve autós ülés, ami több funkciós, ebben szoktam pl. etetni. De ha mosogatok, vagy porszívózok, akkor is ebbe ültetem és jól elvan benne. Nekünk is van játszószőnyegünk, de ezt csak kb 5 hós kora óta értékeli, ma már egy fél órát is eljátszik rajta. Ne aggódj, hogy ennyit ölben van, ha igényelni fogja a szabadságot, akkor ezt a tudomásodra hozza:) Hiszen sok hónapig együtt volt veled, ne várd tőle, hogy erről egyik hétről a másikra lemondjon... Boldog babázást!
Ja, holnap leszünk 7 hónaposak...:)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!