Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi időt tölthet el kompban...

Mennyi időt tölthet el kompban a babám?

Figyelt kérdés

Tudom hogy ez a kompkérdés is két táborra oszlik, valaki szerint árt, valaki szerint jó dolog.

A babám imád benne keverni, engem csak az érdekelne, hogy egyszerre mennyit lehet benne.

2011. ápr. 26. 13:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Mi is használtuk, és napi 2x raktam bele max. 15 percre. Ennyi még nem káros. De már csak akkor, amikor ülni és állni is tudott valamennyire, előtte tilos, mert nagyon terheli a gerincet!!
2011. ápr. 26. 13:17
 2/4 anonim ***** válasza:
Naponta 30perc-1 óra nem káros, csak csak akkor, ha már tud magától ülni és állni, lépkedni is.
2011. ápr. 26. 13:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Én akkor rakom bele, ha pl főzök és nem tudok rá figyelni, kb.1-2 órát, de szerintem inkább abban legyen, mint elessen, beverje a fejét és komolyabb gond legyen belőle.
2011. ápr. 26. 14:35
 4/4 anonim ***** válasza:
napi 30-50 percet biztos!Általában nem egyszerre...
2011. ápr. 26. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!