Mennyi ideig lehet a baba a kompban? Az válaszoljon aki használja, ne az aki ellenzi. Köszi.
Figyelt kérdés
2009. febr. 2. 20:13
1/7 A kérdező kommentje:
8,5 hónapos
2009. febr. 2. 20:13
2/7 anonim válasza:
:)))
hiába minden, így is le fogják zabálni a fejedet a mindenttudó szupermamik!!!!
amúgy 20 perc. de az ülés hátulján kell, hogy legyen 1 rávarrt használati utasítás. azt nézd meg.
3/7 anonim válasza:
Én addig hagytam ameddig tetszett a kisfiamnak átlag kb.fél óra,de én már 5hós korától használtam és nagyon szerette,most 9,5hós és annyira durván megy vele,hogy mostmár nem kompozhat,már egyedül is lépeget 2-3lépést tesz önálloan.
4/7 A kérdező kommentje:
Mindkettőtöknek köszi a választ.Az elsőnek annyit,hogy használtan kaptuk és nincs már rajta használati útmutató.
2009. febr. 2. 20:34
5/7 anonim válasza:
mi is max 20-30 percet használjuk egy nap, hogy a mozgásfejlődését ne akadályozzam. persze ő imád benne, úgyhogy külön öröm ha épp beleteszem.
6/7 anonim válasza:
Én kb 20-30 percet szoktam, de a barátnőm kisfia szinte abba él, sehol máshol nem jó neki.
7/7 anonim válasza:
Mi 15-20 percre tudjuk bele rakni,mert tovább nem marad benne.Egyébként nagyon szereti csak ő egy dolgot hamar megún.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!