Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Rosszul csinálok valamit? A...

Rosszul csinálok valamit? A babám 5 hónapos, alszik este 8- reggel 9-ig. Mindenhol azt olvasom itt a fórumon, hogy ilyen-olyan módszerrel altatják, altatódal, ringatás stb.

Figyelt kérdés
Az enyém lefekszik, simisimi, jóéjtpuszi és már alszik is reggelig. Kéne neki énekelnem vagy ilyesmi? úgy érzem "kevesebbet" adok neki ezáltal, hogy nem csinálom azokat a dolgokat!
2009. márc. 6. 08:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem csinálsz semmit rosszul!

Örülj neki, hogy ilyen jól alszik a babád, nagyon szerencsés vagy.

Az én kisfiam most 14 hónapos, és kb. 3 hete alszik este fél 8-tól reggel 6-7-ig. Eddig mindíg felébredt éjjel, mert éhes volt. 2 évig nem aludtam át egy éjszakát sem, mert a terhességem alatt meg állandóan pisilni jártam:)

Szóval csak irigyelni tudlak egy ilyen jó babáért, használd ki amíg ilyen szépen alszik. Nem rosszindulatból mondom, de még változhat a helyzet, mondjuk ha jön a foga.

2 gyerek anyukája

2009. márc. 6. 10:03
 12/16 anonim ***** válasza:
Örülj neki! Mostanában az enyém is jól elvan a pokrócon, evés után fél órát csücsülünk a pihiszékében, hogy ne jöjjön vissza a kaja, de utána a következő evésig lenn van, sokat forog, kúszogat, négykézlábra áll, hintázik. De ez csak mostanában van így, régebben sokat szenvedtem. Én hagyom, nézem, mosolygok, ha szórakoztatja magát. Az altatásnál pedig még mindig ringatni kell, bár nem sokat, mostanában 5 perc elegendő és alszik. De örülnék, ha olyan lenne, mint a Te babád. Nem ijesztésképpen írom, de nem biztos ám, hogy mindig így lesz, sokáig nekem is aludt egyszeri felkeléssel, sőt végig is aludta az éjszakát, de utána elkezdtek jönni a fogai és volt, hogy csupán 2 órát aludtunk éjszaka. Amint lefeküdtem, kezdte a műsort előlről. Szóval szerintem örülj neki, hogy jelen pillanatban ilyen nyugis gyerkőcöd van! 9,5 hós kislány anyukája.
2009. márc. 6. 10:10
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Örülj neki!:) Szerintem semmit sem csinálsz rosszul, és semmivel sem adsz neki kevesebbet mint azok a "szuper" anyukák akik mindent könyvből csinálnak! Én csak irigyelni tudlak! Én már idejét sem tudom mikor aludtam 4 óránál többet egy huzamban egy éjszaka!

Egy nem alvó baba anyukája

2009. márc. 6. 10:18
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat lányok!
2009. márc. 6. 10:22
 15/16 A kérdező kommentje:
Ja! És kitartást mindenkinek akinek a babája nem alszik még!!!!
2009. márc. 6. 10:23
 16/16 anonim ***** válasza:

Az enyém 6 hóig ugyanilyen mintaszerűen aludt, mindenki irigyelt. A 6. hótól szilárd ételek bevezetése után éjjelente 2-3 szor ébred. Most 9 hós és még mindig 1 szer ébred 1/2 5 körül.

Általában változnak ezek a periódusok.

2009. márc. 6. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!