Rosszul csinálok valamit? A babám 5 hónapos, alszik este 8- reggel 9-ig. Mindenhol azt olvasom itt a fórumon, hogy ilyen-olyan módszerrel altatják, altatódal, ringatás stb.
Szerintem nem csinálsz semmit rosszul!
Örülj neki, hogy ilyen jól alszik a babád, nagyon szerencsés vagy.
Az én kisfiam most 14 hónapos, és kb. 3 hete alszik este fél 8-tól reggel 6-7-ig. Eddig mindíg felébredt éjjel, mert éhes volt. 2 évig nem aludtam át egy éjszakát sem, mert a terhességem alatt meg állandóan pisilni jártam:)
Szóval csak irigyelni tudlak egy ilyen jó babáért, használd ki amíg ilyen szépen alszik. Nem rosszindulatból mondom, de még változhat a helyzet, mondjuk ha jön a foga.
2 gyerek anyukája
Örülj neki!:) Szerintem semmit sem csinálsz rosszul, és semmivel sem adsz neki kevesebbet mint azok a "szuper" anyukák akik mindent könyvből csinálnak! Én csak irigyelni tudlak! Én már idejét sem tudom mikor aludtam 4 óránál többet egy huzamban egy éjszaka!
Egy nem alvó baba anyukája
Az enyém 6 hóig ugyanilyen mintaszerűen aludt, mindenki irigyelt. A 6. hótól szilárd ételek bevezetése után éjjelente 2-3 szor ébred. Most 9 hós és még mindig 1 szer ébred 1/2 5 körül.
Általában változnak ezek a periódusok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!