A babátoknak hányas volt a lába, amikor járni kezdett?
hát nem tudom és bocsi, hogy nem adok érdemleges választ, csak segíteni próbálok. Az én kisfiam 3hós, kb 1hósan kapott egy 17es sportcipőt, amit párszor ráadtam, de ma már nem megy rá...kicsi neki. Szóval szerintem azért ne vedd meg, mert olcsó...lehet nem lesz jó neki, és tényleg csak kocsicipőnek tudjátok használni.
Ágica
Az én nagyobbik lányomnak annyira apró lába volt,hogy 15-16-os cipőben indult el.Kb 1,5 évesen volt 18-as lába.Most a kicsi 8hós,és 18-as lába van.Ha így folytatja lesz 20-as mire elindul.
Előre szerintem se vedd meg,mert nőhet hirtelen is a lába.
Az én drágámnak is megvettük a kis puma cipit meg bőr cipit előre mondván hogy biztos jó lesz...
16 hónaposan indult el annyira hogy azt tényleg menésnek lehet már nevezni, 14.5 cm hosszú a talpacskája, amire 23-as cipi kell kb.
Szóval ez az ami annyira lutri, egyáltalán nem lehet kiszámítani mekkora talpa lesz és mikor indul el.
Az ismeretségi körömben is 18-astól 23-ig mindenféle méret van pedig azonos korúak a babák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!